HOROSKOP ZA SUBOTU 16. SEPTEMBAR: Za ovaj znak, ovo je pravo vreme za ljubav!

model-vodolija
Foto: Pixabay.com

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana…

OVAN
LJUBAV: Kada vam se neko dopadne, vi se uopšte ne ustručavate da toj osobi pokažete svoju naklonost. POSAO: Uspeh u porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Sjajno.

BIK
LJUBAV: Ako neko hoće da vas osvoji, treba da se postara da uživate. POSAO: Može vas omesti velika gužva u koju ćete danas upasti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Odlična komunikacija sa drugima, ali možda previše nestrpljiva. Budite tolerantniji. POSAO: Moguć je dobitak, pogotovo novčani. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Vaša osećajna priroda će vas nagnati da se ludo zaljubite, ali to nećete pokazivati. POSAO: Solidna situacija na planu finansija. ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor.

LAV
LJUBAV: Ovo je vreme za prosidbu ili bar izjavu ljubavi, jer zaista ima mnogo ljubavi u vašem životu. POSAO: Trebalo bi da prištedite. ZDRAVLJE: Držite dijetu.

DEVICA
LJUBAV: Danas nećete moći da sakrijete emocije, ali i previše agresivno ćete ih izražavati, što neće doneti uspeh. POSAO: Pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Švalerski horoskop! Da li vi švrljate sa strane …

 

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti romansu sasvim neočekivano. POSAO: Manji napredak na polju karijere uz pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

ŠKORPION
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Podrška institucija i lako dobijanje finansijske pomoći ili privilegije. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Srešćete nekog ko će vam biti uzbudljiv iako neuhvatljiv. POSAO: Povoljan dan za one koji su visokokvalifikovani. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt, ali je neizvesno da li će biti i ljubavi. POSAO: Mnoge mogućnosti, ali nije ih lako realizovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Sjajno se zabavljate ovih dana, a tako će biti i danas. POSAO: Odličan radni elan, ništa vam neće pasti teško. Uspeh na vidiku. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Ljubav možete naći na poslu ili u nekoj zdravstvenoj ustanovi. POSAO: Moguće preuređenje. U svakom slučaju stvari idu nabolje. ZDRAVLJE: Dobro.

(Informer.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close