HOROSKOP ZA SUBOTU 10. DECEMBAR: Da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

dnevni- horoskop
Foto: pixabay.com

Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Izborite se sa unutrašnjim strahovima, naučite da verujete u sebe i brže ćete napredovati na svim poljima. Potreban vam je partner pored kog ćete se osećati voljeno, osoba koja će probuditi vaše strasti ponovo. Ne želite monotoniju. Glasne žice su vam osetljive.

BIK

Nije van preterano povoljan dan za važne poslovne promene ili dešavanja, pa je najbolje da ne očekujete previše. Možete da se nadate veoma lepom danu koji ćete provesti zajedno sa voljenom osobom. Redovnije jedite i vodite računa o niskom pritisku.

BLIZANCI

Povoljan je dan za nove ideje i nalet inspiracije za nove poslove. Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu. Ulazite u kontakt sa osobom koja se skoro pojavila u vašem životu. Možete da se nadate razvoju jednog prijatnog odnosa. Slabija cirkulacija u predelu nogu.

RAK

Doživećete veoma pozitivne reakcije od strane nadređenih. Vaše ideje i predlozi su jako dobro prihvaćeni. Možete da očekujete da ćete preko šireg kruga prijatelja upoznati zanimljivu osobu za emotivnu vezu. Sasvim dobro stanje na ovom polju.

LAV

Moguće je da vam se čini da nećete baš brzo i lako ostvariti sve svoje ciljeve, ali istina je da grešite. Dajete sve od sebe kako biste privukli osobu koja vam se dopada, ali ona deluje hladno uprkos tome. Ukočenost u leđima.

DEVICA

Povoljna prilika za saradnju sa inostranstvom. Preporuka je da tako nešto ne odbijate. Možete da se nadate neobaveznoj avanturi sa osobom koja vam se dopada. Ni jedno od vas dvoje nije spremno na nešto više od toga. Skloni ste unosu alkohola.

VAGA

Moguće je da ste u potrazi za dodatnim poslom, kako biste malo mogli da uvećate svoja primanja. Problemi sa ljubomornim partnerom postaju sve veći i polako planirate da stavite tačku na taj odnos i da potražite nekog drugačijeg za sebe. Skloni ste nervozi.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana svog poslovnog partnera ili svoje saradnike staviti na niz raznih testova. Možete da računate na poboljšanje situacije u braku, jer ste oboje dali svoj maksimum da tako i bude. Skloni ste alergijama.

STRELAC

Moguće je da nisu baš svi sasvim iskreni prema vama. Razmišljajte svojom glavom i ne oslanjajte se ni na koga. Ponavljaju vam se problemi koje ste u prošlosti imali sa partnerom i kao da više nemate snage da se ponovo bavite sa tim. Ukočenost u predelu vrata.

 

JARAC

Uspećete da rešite sve probleme na ovom polju. Položaj planeta je na vašoj strani ovaj put. Potrebno je da napravite kompromis između ljubavi i ponosa. Neće vam biti lako da nađete zlatnu sredinu, ali vaša veza je vredna toga. Moguć je pad energije.

VODOLIJA

Vama često nedostaje dovoljno strpljenja. Morali biste da poradite na toj svojoj osobini ako želite da ostvarite napredak. Pričajte sa voljenom osobom o svmu što vas brine. Ona će imati prave odgovore na vaša pitanja i dileme. Osetljiv urinarni trakt.

RIBE

Možete da očekujete da ćete rešiti dosta važnih stvari na ovom polju i da ćete nakon toga osetiti veliko olakšanje. Uživate u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Pronašli ste jedno drugo i planirate da budete zauvek zajedno. Hormonalne promene su moguće.

 

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close