Horoskop za sredu, 9. avgust 2017. godine

horoskop p.1
Foto: pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo.

BIK

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da od toga odustanete, jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme.

BLIZANCI

Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome, jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša.

RAK

Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine, kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata, jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

LAV

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

DEVICA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, i vi možete da pogrešite.

VAGA

Od komarca pravite magarca. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, nad kojim pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko.

ŠKORPIJA

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

STRELAC

Povukli ste brzoplete poteze, zbog čega ste se našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo, pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem.

JARAC

Donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rešenje. Iako znate da se stvari ne odvijaju onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rešenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

VODOLIJA

Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava s nepoznatim osobama na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

RIBE

Stalno govorite o promenama, pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close