Horoskop za sredu, 6. septembar

horoskop-p
Foto: Pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

BIK

Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

BLIZANCI

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

RAK

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je, na neki način, u pitanju stvar koja može da odredi kojim ćete putem krenuti.

LAV

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da od toga odustanete, jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

DEVICA

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje za vas nije problem, naročito ukoliko verujete u više ciljeve.

VAGA

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

ŠKORPIJA

Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

STRELAC

Niste dobili očekivani odgovor u vezi s poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

JARAC

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ukoliko izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

VODOLIJA

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

RIBE

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku tvrdoglavija od vas, pa je savet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close