Horoskop za petak, 7. jul 2017. godine

horoskop p.1
Foto: pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Povukli ste brzoplete poteze, i zbog toga ste se našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo, pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem.

BIK

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

BLIZANCI

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, pa zbog toga očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

RAK

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

LAV

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

DEVICA

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega – iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca, već u vašem pređašnjem troškarenju.

VAGA

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

ŠKORPIJA

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano s vašim privatnim i ljubavnim životom.

STRELAC

Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite nekoj humanitarnoj organizaciji, gde biste se u potpunosti iskazali, jer su vaša komunikativnost i ubedljivost za taj posao dragocene.

JARAC

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

VODOLIJA

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

RIBE

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost, što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

VESTI-INFO.RS, LAJKUJTE NAS I PRATITE NA FEJSBUKU

(Novosti.rs/astrosvastara.com)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close