Horoskop za ljubav koja greje dušu: šta nam donosi Venera u Strelcu (od 18. oktobra do 12. novembra 2016. godine)

Magija Venere doneće vam predivne susrete i romansu iz mašte! Otkrijte da li ste spremni za uticaj Venere u znaku Strelca…

horoskop...
Foto: pixabay.com

Venera u Strelcu nosi u sebi poletnost, toplinu, žar i aktivnost. Ona nas navodi na više različitih strana, jer ona bi i da voli i da bude voljena. Takođe, želi i da uloži u ostvarenje nekih svojih želja koje bi joj pričinile zadovoljstvo. Venera u ovom periodu donosi značajne promene i odluke za učenje i studiranje, a može da donese i daleko putovanje i na njemu ljubav.

Veneri je sada, kada je Jupiter u Vagi, ljubav ta kojoj će da teži i koja je može učiniti najsrećnijom.

Onima koji imaju Veneru u Strelcu taj aspekt može da donese ljubav i partnera koga će istinski zavoleti. Ljubavna vatra koju Venera donosi može omogućiti da zbog nekog koga volite ili želite, otputujete na drugi kraj sveta ili bar na drugi kraj grada. Sada je vreme kada se najradije voli slobodno, spontano i poletno.

Dok bude prolazila kroz Strelca, Venera će nekima doneti ljubav na fakultetu, ili na dugom putovanju, ili sa nekim ko dolazi iz daleka. Takođe, Jupiter je u Vagi, znaku partnerstva i zaljubljivanja, pa će sada i on da pomogne Veneri u Strelcu. Kada Jupiter bude sa Venerom u sekstilu, to će uticati da se ljubavi lako razvijaju, doneće puno lepih susreta, sreće u ljubavi i osećaja ljubavne ili životne radosti između 22. i 27. oktobra.

Dok je u sekstilu sa Jupiterom, Venera će istovremeno biti i u kvadratu sa Neptunom, a zbog toga može doći do ulepšavanja stvarnosti, idealizacije u ljubavi, ali i nerealnih obećanja, zavođenja ili zaljubljivanja. U ovom periodu može lako doći od obećanja do obmane, pa zato budite pažljivi sa novcem. Sada nije vreme za pozajmice.

Od 27. oktobra do 1. novembra, Venera u Strelcu biće u konjukciji sa Saturnom u Strelcu i on će uticati tako da bude više premišljanja, ili težnje za stabilnošću u vezama. Nekima će ovaj aspekt doneti zahlađenje ili distancu u ljubavi, dok će neki uživati u društvu iskusne, mudre osobe, ili neke osobe iz prošlosti. U ovom periodu nećete olako ulaziti u vezu, jer Saturn je tu da vas pouči. Saturn je učitelj koji zahteva odgovornost, a ovoga puta je ta odgovornost povezana s nekim odnosom. Tako da Saturn može da produbi vezu, da stabilizuje neki odnos, ali ako ga nema, onda može doći do zahlađenja, udaljavanja ili do ljubavne tuge.

Nova iskustva za nove srećne trenutke

Na svom putu kroz znak Strelca, Venera će imati razna iskustva. Veoma uzbudljivo i neobično biće kada Venera bude u trigonu sa Uranom u Ovnu od 3. do 8. novembra. Mnogi će tada doživeti neku avanturu, bilo ljubavnu, ili neki drugi izazov koji će vas pokrenuti. Venera će biti spremna da sreću donese u nekim promenama ili novinama. Ovo je vreme iznenadnih dešavanja, kao što su ljubavni sastanci o kojima niste ni sanjali. Oni će razbuktati strasti i pokrenuti vas na veće promene.

Tada je moguće da ćete na nekom putovanju sresti osobu koja može, makar to trajalo kratko, da vam promeni život, ili da zajedno sa voljenom osobom doživite nešto nesvakidašnje, što će vas oboje pokrenuti i uneti uzbuđenje u vaš život i odnos. Možete doživeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, možda ćete dobiti neočekivani poklon ili dobitak koji će vas obradovati. Ovaj period donosi puno oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja, a na vama je da im se prepustite.

Venera u Strelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove jesenje dane. Optimizam i životna radost dobro će nam doći u ovom periodu kada će Sunce biti u Škorpiji, kako bi učinili lepšim sve one promene i transformacije koje će uskoro započeti. Druženje, ljubav ili veza sa nekim iz daleka u ovim hladnim danima ugrajeće vam dušu i podstaći vas da idete dalje motivisani. Bićete pokrenuti nečim što će vam doneti polet ili razdraganost koje smo se svi uželeli.

Radujmo se ovom periodu koji donosi više radosti, aktivnosti, uzvraćane ljubavi ili povoda za sreću!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

(lovesensa.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close