HOROSKOP ZA ČETVRTAK 24. AVGUST

dnevni-horoskop
Foto: pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Imate mnogo planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Nažalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci, osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti na razmišljanje o tome da li je put koji ste osmislili najpovoljniji za vas.

BIK

Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče kojom opravdavate svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje i previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

BLIZANCI

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, letargija je prolazna, kao i ovaj dan.

RAK

Preforsirali ste se. Umor koji vas muči već izvesno vreme konačno uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija, pa ako to ne rešite, sledi totalni fijasko.

LAV

Ignorišete finansijske probleme, pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške.

DEVICA

Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji način da sebe opravdate. Budite tolerantniji.

VAGA

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo dolazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim slobodnim vremenom, ali ne zanemarujte činjenicu da ste deo nečijeg života, pa ako sebično odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

STRELAC

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom, pa je poslednji trenutak da to promenite.

JARAC

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

VODOLIJA

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu, koja će vas uznemiriti. Pre nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun, i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

RIBE

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close