Horoskop za 4. avgust 2017. godine

horoskop
Foto: Pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je dosad bio beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna joj je podrška.

BIK

Pravo je vreme da melanholiju zamenite konstruktivnim delovanjem. Napravite dugoročan detaljan plan kojim ćete u potpunosti završiti sve zaostale obaveze koje vas danas frustriraju. Vaše okruženje vas podržava, iako mu nije lako da vas shvati.

BLIZANCI

Borite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje, pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća, čak i od najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

RAK

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

LAV

Pokušavate da nešto počnete iz početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste do danas imali lepo mišljenje.

DEVICA

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas vole.

VAGA

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste sve mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

ŠKORPIJA

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se, jer niste nepogrešivi.

STRELAC

Obuzima vas neraspoloženje jer se bliže dani kada ćete biti primorani da donesete važne odluke. Situacija vas rastužuje, shvatate da nemate dovoljno mogućnosti da svima pokažete ono što mislite. Ostanite strpljivi, ne podležite pesimizmu.

JARAC

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

VODOLIJA

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Broj obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete daje sliku haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

RIBE

Preokupirani ste drugim problemima, pa je ovaj dan za vas kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi to ne primećujete. Trgnite se na vreme, dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close