Horoskop za 28. oktobar: Blizanci dobijaju nov posao, lavove očekuje fatalan susret

horoskop

Saznajte da li je danas vaš dan…

Ovan
Sve pozitivne sile se povoljno se reflektujeu na vaš znak, posebno u sferi novca i biznisa.Trudite se da nađete dobre saradnike i u tome će vam pomoći jedan Blizanac ili neka Devica. Škorpija takođe može biti korisna u poslovnim pregovorima posebno u finansijskim transakcijama.

Bik
Mesec jednom godišnje prelazi preko vašeg znaka i može doneti, posebno u večernjim satima povoljne vesti i mogućnost nalaženja rešenja za poslove sa Ovnom, Škorpiom ili nekim Jarcem. Moguće da razmišljate o nečemu što biste mogli uskoro da započnete da radite i što bi vam pomoglo da se osećate bolje.

Blizanci
Majski Blizanci su pred nekim vrstom iskušenja dok su osobe rođene početkom juna u dobrim odnosima sa nekom Vodolijom ili nekim Ovnom ili Strelcem što bi moglo doneti neki nov posao, najverovatnije dobro plaćen. Trebalo bi da budete mnogo energičniji po pitanju vašeg statusa u finansijskoj instituciji.

Rak
Mesec u Biku i Sunce u Škorpiji povoljno deluje na junske Rakove i donosi mnogo toga interesantnog čak i mogućnost dobitaka na koje niste računali. Saturn u Strelcu odgovara rođenima u poslednjoj dekadi, donosi ozbiljnu poslovnu ponudu.Imajte poverenja u one koji vam daju savete u poslu u kome vi nemate dovoljno iskustva.

Lav
Ako planirate posao u privatnoj firmi dobićete ponudu o kojoj ste dugo razmišljali. Dan je povoljan za ozbiljne razgovore u okviru porodice i rešavanja pitanja koja imaju veze sa nekretninama.Dobijate poziv da se sretnete sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete.

Devica
Pun Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom javnosti i popularnosti u Biku donosi povoljne vesti iz inostranstva. Povoljan dan za one koji žele da se dogovore sa osobama koje imaju za vas povoljne ponude. Sve što želite da saznate u vezi sa nečim što vam je bitno, čućete od Raka, Bika, Lava ili Škorpije.

Vaga
Pun Mesec u Biku za vas znači mogućnost rešavanja ozbiljnih problema u domenu partnerskih odnosa jer partner ima neke probleme u komunikaciji sa vašom porodicom ili se ne slažete po pitanju novca koji želite da uložite u vašu karijeru. Imate priliku da se pokažete u dobrom izdanju pred jednom Škorpijom.

Škorpija
Sunce u vašem znaku u fazi punog Meseca može doneti nove poslovne šanse, posebno kada je u pitanju posao u velikoj privatnoj firmi. Nekome je bitno da sa vama popravi odnose, posebno ako se radi o trgovinskoj transakciji ili o poslu u okviru privatne delatnosti.

Strelac
Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti sa Saturnom koji vam daje upornost i ambiciju i naglašeno astrološko polje svakodnevnog posla, sa punim Mesecom može doneti manju konfuziju na planu partnerskih odnosa. Nekome je veoma bitno da vas uveri da nemate razloga da u njega sumnjate ni po jednom osnovu.

Jarac 
Pun Mesec u Biku jednom godišnje dok je Sunce u Škorpiji donosi mnogo interesantnih poslovnih ponuda kojie nisu ni malo za potcenjivanje. Vaša kreativnost je pokretač koji vas čini spremnim da se maksimalno posvetite poslu jer je Mesec u Biku izuzetno jak zbog čega će poslovi na kojima ste trenutno angažovani doneti uspeh u javnosti.

Vodolija
Pun Mesec u astrološkoj kući doma sa Suncem u Škorpiji može mladima doneti konstruktivan razgovor sa roditeljima ili pretpostavljenima o pravcu kome treba da usmere dalje svoju karijeru. Sve što radite može doneti dobit a ako se bavite nekretninama ili privatnim poslom, očekujete lepu zaradu.

Ribe
Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će vam da ti ideju kako da svoje poslovanje unapredite uz pomoć marketinški oprobanih metoda. Ako imate smisla za umetnost, marketing, trgovinu, očekujete nešto veoma povoljno u radu sa Škorpijom, Bikom Rakom ili Devicom. Karijera kreće uzlaznom linijom.

(story.rs)