Horoskop za 27. oktobar: Ovnovi moraju da promene tempo, vage na meti udvarača

horoskop

Da li vam se zvezde smeše ovog utorka ili je pak vreme za promene.

OVAN
Poslovna taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali neko dodatno proverava vaše sposobnosti. Ne volite kada vam saradnici postavljaju različita pravila ili ograničenja. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu.  Opustite se.

BIK
Vaše raspoloženje oslikava dobru volju i samopouzdanje. Lako možete da se izborite za bolji plasman ili za vodeće mesto u krugu saradnika. Ali, zbog velikih ambicija ili afiniteta prema materijalnom carstvu trpi vaša porodica. Napravili ste propust u ponašanju. Potrudite se da obradujete voljenu osobu dodatnom pažnjom i nekim prigodnim poklonom.

BLIZANCI
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali na pogrešan način. Potrebna vam je nečija moralna podrška i pouzdana asistencija. Nemojte dozvoliti da vas uhvati panika, dobro razmislite kome treba da se obratite za poslovnu podršku. Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove , budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi.

RAK
Suočavate se sa iznenadnim komplikacijama, ali vi delujete kao da se sve nalazi pod strogom kontrolom. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, predstavljaju dobar primer za okolinu. Kontrolisite svoju impulsivnu prirodu, pred osobom koja ima različite afinitete ili drugačija emotivna interesovanja.

LAV
Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. U poslovnom rivalstvu sa određenim saradnicima, pokazaće se da neko drugi ima više sreće ili iskustva. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi.

DEVICA
Nema potrebe da nekom od saradnika pripisujete krivicu za svoj poslovni neuspeh. Produžena rasprava ilustruje vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve.

VAGA
Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike. Novo iskustvo u poslovnoj saradnji pokazaće se od višestruke koristi. Pokažite spremnost na novi poslovni izazov. Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale.

ŠKORPIJA
Nema razloga da se ponašate nepravedeno, prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u vašem poslovnom ili društvenom životu. Saradnja i dogovor vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta.  Priuštite sebi više zabave i dobro društvo.

STRELAC
Uspeh koji ste ostvarili ima šire značenje i predstavlja dobar primer za vašu okolinu. Prihvatite korisne savete. Najbolje priznanje predstavljaju iskreni komplimenti koje dobijate od svojih saradnika. Nemojte dozvoliti da vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls.

JARAC
Očekujete pozitivne komentare i nečije poslovno protežiranje, ali situacija se dodatno komplikuje. Prihvatite nečiji savet i ispravite svoj propust. Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoje poslovne interese. Nemojte izgovarati teške reči pred voljenom osobom.

VODOLIJA
Prilagođavanje na određene uslove predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici, moguće je upotrebiti na praktičan način. Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da vas razdvajaju nečije predrasude ili uticaj.

RIBE
Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Neko vam iskreno pomaže da unapredite svoj poslovni ili privatni status. Važno je da vas poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju vas vezuju slični afiniteti.

(story.rs)