Horoskop za 26. januar

horoskop

Šta vam zvezde predviđaju za danas…

OVAN
posao: Neke stvari ste dovoljno dobro uočili da možete da se nadate da ćete doneti odličnu odluku na polju posla jer ste vi sami kovač sopstvene sudbine. Možda odlučite da promenite radnu sredinu.
ljubav: Ako ste slobodni možete se prijatno iznenaditi. Jedna osoba bi mogla da vam priđe bez većih problema.
zdravlje: Solidno.

BIK
posao: Možete da se oslonite na par prtijatelja i otvoreno porazgovarate u vezi problema koji vas muči. Neko bi mogao da vam izađe u susret i reši vam veći deo problema.
ljubav: Ako ste slobodni možete da očekujete prijatan susret sa osobom rođenom u znaku Strelca. Ova osoba može na vas da utiče višestruko pozitivno ovaj put.
zdravlje: Skloni ste naglim iznenađenjima. Pazite na srce.

BLIZANCI
posao: Dovoljno ste u aktivnostima na polju vašeg posla da ne morate puno da mislite da li dte dovoljno dobro radili. Merila pokazuju da nema razloga za brigu i da je sve pod kontrolom.
ljubav: Možete imati nove udvarače pa se potrudite da se predstavite u najboljem svetlu. Naravno ovo vam neće biti baš teško.
zdravlje: Imate slab segment zdravlja vezan za zglobove.

RAK
posao: Imate veliku podršku još uvek na nekom nivou i vi to možete intuitivno da osetite na neki način. Neko je ovde zaslužio i veći odmor jer je dovoljno bio angažovan da se može slobodno nadati drugim zadacima.
ljubav: Oni slobodni ako još nisu pronašli srodnu dušu to mogu učiniti danas potpuno neplanirano.
zdravlje: Izuzetno naglašeni aspekti na polju zdravlja ovaj put daju jednu veliku zaštitu. Ono najgore ste ptregrmeli.

LAV
posao: Možda i imate ideje ali realizatija je u drugom planu ovaj put. Imate osećaj da vas okolina ne razume dovoljno da bi se ovim problemima i bavila na neki način.
ljubav: Možda ste grešili ali svakako znate šta u životu ne želite pa se u staru priču nećete vraćati.
zdravlje: Vrtoglavica.

DEVICA
posao: Mislite da imate dovoljno snage da se suočite sa činjenicama koje vam se plasiraju na tacni. Možda ste neko ko je pokušao da se malo više uključi u celu priču ali nije uspeo na neki način.
ljubav: Neko iz vašeg okruženja otvoreno pokazuje emocije prema vama. Možda niste sigurni u ono što vidite i u ono šta osećate pa ćete na jednom nivou biti rezervisani.
zdravlje: Pomalo ste utučeni. Prijaće vam kraća šetnja.

VAGA
posao: Došlo je vaših pet minuta na koje ste mogli posle nekih događaja i da počnete da računate. Imaćete dovoljno dobar razlog da se prvi pojavljujete na poslu kako bi bili primer ostalima u timu.
ljubav: Strelac je odličan izbor za vas na nekom nivou. Izađite na tu večeru na koju ste pozvani.
zdravlje: Malo ste problematični sa hormonima pa ih proverite.

ŠKORPIJA
posao: Imate dovoljno novca koji ste dobili preko dobro iskombinovanog poslovnog plana. Niste to dobili od juče. Proces je duži nego obično koliko okolina misli da je u pravu.
ljubav: Imate pravo da budete sa onim ko zavređuje vašu pažnju pa ćete u tom smislu i partneru prići kada vi osetite pravi trenutak za tako nešto.
zdravlje: Ako niste već išli na pregled uradite to što pre.

STRELAC
posao: Poslovanje sa partnerima preko polja inostranstva vam donosi višestruko dobru zaradu. Možete biti spokojni duži period jer ste se dovoljno inkorporirali u celu priču da ste dovoljno jaki u celoj priči.
ljubav: Neko je uz vas i ne znate da ste nekome velika simpatija. Otvorite oči pa se dovoljno uključite na ovom segmentu, prijaće vam.
zdravlje: Proverite nešto u krvi.

JARAC
posao: Možete dobiti pohvalu za dosadašnji rad bez izuzetka. Završavate jedan ciklus ali se već drugi priprema. Imate dovoljno razloga da opet zasučete rukave po drugi put.
ljubav: Imate dovoljno činjenica da se radujete u vezi vašeg emotivnog života. Ako ste sami možete lako nekoga da upoznate.
zdravlje: Možete se osećati dovoljno isceđeno da ćete poželeti da se povremeno odmarate.

VODOLIJA
posao: Vaša okretnost i funkcionalnost vas dovodi do odličnih partija pa se očekuje da ćete uspeti da iznesete dovoljno dobar finansijski izveštaj svojim šefovima.
ljubav: Partner je ovde sit vaši obećanja. Imaćete više sreće sa osobom koja tek treba da vam se pojavi.
zdravlje: Možete zakačiti sezonski grip.

RIBE
posao: Dovoljno vas pokreće činjenica da vam je otvoren put inostranstva. Niste jedini koji ovde vidi šansu pa ćete verovatno u timu prolaziti dosta bolje jer vam se ciljevi podudaraju.
ljubav: Vreme je pokazalo da ovo sa vašim partnerom ne ide na bolje na nekom nivou koji ste zamišljali.
zdravlje: Idite na jedan detaljniji ginekološki pregled.

Astrolog: Milica Miholjčić

(astrousluge.com)

Close