Horoskop za 25.oktobar: Vagama prija lakša hrana, Ribe moraju da se čuvaju povreda

horoskop

Šta vam zvezde danas poručuju…

Ovan

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju. Flertujete i dalje, a nemate u opšte predstavu o tome šta hoćete. Vešto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi. Problem možete imati sa urinarnim putevima.

Bik

Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mestom. Dobro se odmorite za vikend, sledeća sedmica će biti znatno teža nego ova. Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepoverenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama. Napetost.

Blizanci

Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vreme da završite. Čućete prijatnu vest od saradnika, pa podelite radost sa njima. Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste! Osećate se dobro.

Rak

Nemojte svoje planove deliti sa okruženjem jer može neko da vas preduhitri. Budite oprezni i posvetite se isključivo poslu. Na okolinu ne obraćajte pažnju! Opsednuti ste osobom iz prošlosti ali nikako da shvatite da nije u pitanju ljubav već hir ili osveta. Pustite tu osobu na miru i posvetite se vašem životu. Rekreacija će vam prijati.

Lav

Očekujte krupne promene o kojima se govori već neko vreme. Za vas će to predstavljati promenu koja obećava bolju poslovnu situaciju. Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se! Odlično.

Devica

Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savete koje dobijate. Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo. Podložni ste alergijama.

Vaga

Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati. Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite. Prijaće vam lakša hrana.

Škorpija

Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju. Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete. Proverite krvnu sliku.

Strelac

Neki bitan papir koji, koji već dugo očekujete, stići će. Moguć je i manji dobitak koji bi vam baš dobro došao u ovom trenutku. Imate potrebu sve da menjate u odnosu sa partnerom, a potrebno je samo da se odnos produbi. Približite se voljenom osobi. Mogući su problemi sa zglobovima.

Jarac

Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese. Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo. Osećate se dobro.

Vodolija

Brinete da se ne ponove neke greške iz prošlosti i bićete preokupirani preispitivanjem. Nema potrebe da brinete. Uživate u osećaju da ste nekome potrebni i ništa vam nije problem kada je voljena osoba u pitanju. Sloni ste prehladi.

Ribe

Želite nešto da promenite i imate utisak da bi to bio pravi potez, međutim, uporno nailazite na prepreke. Ne razumete se najbolje sa voljenom osobom i jedno drugo optužujete za neuspeh. Morate spustiti loptu. Čuvajte se povrede.

(story.rs)