Horoskop za 24.oktobar:Bikovi pred raskidom,Device bi da budu u centru pažnje,Vage same sebi na prvom mestu

horoskop

Saznajte šta vam zvezda danas poručuju…

Ovan
Sve što treba da uradite danas jeste da ustanete iz kreveta, jer će vam sve ići od ruke. Sve što ste zamislili, planirali i iščkevali danas će se ostvariti. Jedino o čemu treba da vodite računa jeste to da druge ne ometate dok krčite svoj put. Ukoliko ne možete  nikome da pomognete nemojte ni da mu odmognete.

Bik
Danas niste rapoloženi za druženje, čak ni za divne trenutke sa partnerom. To bi trebalo da vas zabrine, a sa druge strane ne bi bilo loše da se osamite kako biste mogli da budete iskreni prema sebi, ali i prema svom partneru. Kada shvatiti šta želite, to bi trebalo da kažete naglas.

Blizanci
Danas se toliko dobro zabavljate, da vas uopšte na zanima kako se osećaju ljudi oko vas. Osim što je sebično i egoistično, takvo ponašanje može da prizove i negativnu karmu, pa se nemojte čuditi kada sledeći put budete bili usamljeni! Naučite da budete prijatelj, još uvek imate šansu da ispravite grešku.

Rak
Osećate se izopšteno i imate utisak da svima oko vas ide, dok vi tapkate u mestu ili još gore nazadujete. Ovo nije trenutak da sedite i očajavate nad svojom sudbinom, već prikupite konce i počnite da upravljate njima. Iznenadićete se koliko će se stvari ubrzo okrenuti u vašu korist.

Lav
Imate utisak da treba da krenete svojim putem koji se potpuno razlikuje od puta osoba koje vas okružuju. Vaša priroda vam ne dopušta da se utapate u masu, zato uradite onako kako osećate. Ne postoji ništa loše u tome što želite da budete svoji, zato slušajte svoje instinkte.

Devica
Danas sve oko sebe smatrate rivalima, jer jednostavno osećate neopisivu potrebu da budete u centru pažnje. Nekad ma koliko se trudili to ne može da vam pođe za rukom, već može da postane jako iritantno drugim ljudima. Posledice mogu biti pogubne kada je reč o prijateljstvu, povedite računa.

Vaga
Danas treba da ugodite svojim željama, po svaku cenu. Ne obazirite se na druge, već uradite ono što želite, i nemojte misliti da ćete zbog toga biti loša osoba. Ako vi ne stavite sebe na prvo mesto – ko će? Zato se maksimalno opustite i iskoristite današnji dan.

Škorpija
Danas ste skloni preterivanju, tako da  gubite dodirnu tačku sa realnošću. Nemojte se iznenaditi kada vas sve bude stiglo, jer ko od problema beži činjenica je da će ga na kraju upravo oni stići. Trebalo bi da se presaberete i i da realno sagledate položaj u kome se nalazite.

Strelac
Danas ste izuzetno emotivni i danas ne možete da rasuđujete racionalno, već samo emotivno. Zato pustite srce da vas vodi i ne opirite se, jer nema svrhe. Iako je idealno da istovremeno koristite mozak i srce, nije na odmet da ponekad slušate samo svoju emotivnu prirodu.

Jarac
Nešto što dugo krijete od svih treba da ozvaničite. Previše dugo se borite sa sobom, i ne želite da se suočite sa tim da ne možete bez jedne konkretne osobe. Stisnite zube i priznajte sebi, lakše će vam biti i konačno ćete moći da uživate u svim dražima koje ljubav nosi sa sobom.

Vodolija
Danas vam treba da radite nešto što će vam napuniti baterije. Šta god da vam prija i ko god da vam prija treba da se nađe u vašoj blizini danas, jer je vaša energija danas zatajila. Ne brinite se, već ćete uveče biti u svom elementu, svakom se ponekad desi da posustane.

Ribe
Kako god okrenete, niste zadovoljni. Čini vam se da što se više trudite, to vam gore ide i već ste se umorili. Ne očajavajte neg nastavite da radite kao i do sada, jer se kockice slože kada to najmanje očekujete, a kada taj trenutak dođe bićete ponosni na sebe.

(story.rs)