Horoskop za 23.oktobar: Rakovi na pragu velikih promena, Lavovi preispitajte se!

horoskop

Pogledajte šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Kada napravite prvi korak, svi koji slede su lakši. Čega god da želite da se prihvatite uradite to već danas.

Bik

Osećate pritisak sa svih strana i samo želite da se osamite. Upravo to i treba da uradite jer ništa ne dobijate praveći se da ste zainteresovani ako to niste.

Blizanci

Danas se toliko zabaljate da ste potpuno zaboravili na sreću drugih. Otvorite oči, nekoga ste potisli u drugi plan a to će vam se obiti o glavu.

Rak

Možda vam se u poslednje vreme ne dešava ništa spektakularno ali to nije razlog da se osećate nesrećno. Spremaju vam se izuzetne stvari.

Lav

Ništa ne možete na silu. Ako budete išli protiv sebe ništa ne možete postići. Preispitajte se i usporite.

Devica

Odbranite svoj stav ali ne morate zbog toga da gazite preko drugih. Nije neophodno da po svaku cenu stavite do znanja da ste vi glavni.

Vaga

Pravi je trenutak da se uhvatite u koštac sa bilo čim što je pred vama. Imaćete sreće, i ne libite se da je podelite sa drugima.

Škorpija

Nemojte previše potencirati negativne osobine partnera. Svađa koja vam se dogodila krivica je i jedne i druge strane. Prihvatite primirje i ne preterujte pre nego što bude prekasno.

Strelac

Osećanja vam divljaju ali ne dozvolite da preuzmu potpunu kontrolu nad vama. Razmislite o onome što želite umesto da ih potpuno ignorišete.

Jarac

Zauzmite se za sebe i ne dozvolite da vas kolege izguraju u drugi plan. Zaslužili ste svu moguću pažnju i nagradu za svoj rad.

Vodolija

Partneru je potrebna vaša podrška, i ma koliko bili zauzeti danas morate da mu se nađete. Dajte sve od sebe i to bi moglo zaista daleko da vas odvede.

Ribe

Idealan dan za prijateljsko okupljanje. Bili ste zauzeti i s razlogom ste zapostavili najmilije, ali danas je sjajna prilika da im se za to iskupite.

(story.rs)