Horoskop za 22. oktobar: Raka očekuju razmirice, Jarac ima potrebu da se osami

horoskop

Saznajte šta vam zvezde poručuju za danas

Ovan

I dalje ste pod snažnim impulsima strasti. Ljubav, uživanje u umetnosti i drugim lepim stvarima čini slobodne trenutke uzbudljivim. Pošto je sklonost ka preterivanjima vezanim za hranu i piće jaka, a opasnosti poznate, povedite više računa o tome. Sa Vagom planirate nešto spektakularno.

Bik

Pošto subjektivno gledate na stvari, mogući su kiksevi. Oni se odnose na sve do čega vam je stalo – na partnera, novac, posao. Možete se osetiti zloupotrebljeno. Ni zdravstvena situacija nije sjajna. Žlezde i hormoni su u pitanju. Dobro razmislite pre nego što donesete odluke, bar danas. Budite objektivni i sve će biti u redu.

Blizanci

O nečemu donosite sopstveni zaključak, ali bolan. Pokušavate da funkcionišete, ali teško, jer nailazite na ograničenja u kontaktima sa okolinom. Nikako da shvati vaše želje i izađe im u susret. Da li ste vi načisto sa okolinom? Zbog izvesnih zbivanja ste potišteni. Suočavate se sa prijatnim događajem.

Rak

Bračne razmirice i sukobi u javnom životu samo su posledica preosetljivosti i perfekcionizma. Kad se te dve osobine udruže, dobija se nešto što može pomalo da vas unazadi. Morate učiti da ih korigujete, jer niko nije savršen. Zašto biste vi bili uvek sigurni u sebe. Poslovni uspeh upravo to potvrđuje.

Lav

Odjednom sve izgleda teže nego što ste mogli da pretpostavite. Okruženi ste osobama koje su drugačije od vas i koje potenciraju vaše neraspoloženje. Zabrinuti ste za zdravlje nekog iz bliže okoline, ali i za sopstveno. Sve vam se skupilo. Pošto ste jaki, savladaćete uspešno sve zamke dana.

Devica

Ukoliko imate problema sa autioritetima, prolaznog su karaktera. Ne nervirajte se. Sukobi su čisto rutinska stvar. Zdravstveni problemi mogu biti ozbiljnije prirode, pogotovu kod starijih pripadnika znaka. Oni se tiču naslednih tegoba širokog spektra, sve u zavisnosti od individualnog horoskopa. Uskoro ćete ih rešiti, ali ipak smanjite aktivnosti.

Vaga

Pošto postoji opasnost od infekcije koja može uticati na oboljenje bubrega, preduzmite mere preventive. Čini vam se da su na sve strane problemi. Niste ni svesni koliko imate nerealnih zahteva ne samo u odnosu na sebe već i u odnosu na druge. Nije sve tako mračno, ni divno kao što trenutno izgleda. Spustite se na zemlju.

Škorpija

Napredujete u onom za šta se zalažete, ali kad bolje razmislite, pitate se da li je to vredno truda. Mnogo snage i nerviranja, a malo koristi. Okruženi ste nemoralnim postupcima, bilo svojim ili nekoga sa strane. Povedite računa o tome da se ne precenite, jer možete izgubiti i ono što imate. Oprezno!

Strelac

Sve svodite na sistem vrednosti, pa ozbiljno analizirate događaje u vezi s tim. Posebno držite do kvaliteta osoba koje vam se uporno nameću i pokušavaju da ugroze vaš poslovni napredak. Pošto razmišljate o promeni posla i novcu, morate se strpeti, jer će biti zakašnjenja.

Jarac

Potreba za samoćom je posledica depresivnog stava. Nikako da izađete iz problema. Ne umete da se oduprete negativnim osećanjima kojima vas bombarduju prijatelji. Pošto niste u stanju da ih slušate, imate dve varijante: ili im otvoreno recite šta vas muči, ili nađite neki izgovor da ih izbegnete.

Vodolija

Pošto ste neumorni na svim poljima, moraćete malo da predahnete. Hteli to ili ne, organizam vas upozorava na to da ste prekršili neka pravila i da treba više pažnje posvetiti zdravlju. Radi se o individualnim problemima, pa ih na sebi svojstven način rešavajte. Sa Lavom i Jarcem može biti nevolje. Oprezno!

Ribe

Uspešan dan, pod uslovom da nešto ne zabrljate. Pošto ste osetljivi na tuđe reči, lako možete osetiti potrebu da se raspravljate, što vam neće popraviti raspoloženje, već, naprotiv, uticati na to da postanete još više deprimirani. I pored svega, vi ste pod povoljnim planetarnim uticajima, pa dobijate više nego što ste zaslužili.

(story.rs)