Horoskop od 19. do 25. oktobra 2015.

horoskop

Sreća je na strani Lavica jer će im se konačno ostvariti jedna ljubavna želja…

OVAN

POSAO– Ako ste privatni preduzetnik, biće potrebno da uključite člana porodice u svoj posao, jer ćete imati obostranu korist, vi pomoć, a vaš partner, ili dete, zaradu i više vremena provedenog sa vama. Neke odluke o daljem radu, naročito ako ste zaposleni u državnim institucijama, nećete moći odložiti, jer su stvari postale hitne.

LJUBAV– Partner je i dalje napet i želi vašu nepodeljenu pažnju, kada dogovarate zajedničke planove. Isključite prijatelje iz emotivnih odluka.

ZDRAVLJE– Mogući problemi sa stomakom.

BIK

POSAO– Nedelja ubiranja plodova je pred vama. Oko 20.oktobra  ćete dobiti poziv da prisustvujete sastanku koji za vas može biti višestruko koristan, jer neko mnogo želi da vam ponudi veću investiciju, ili da vas postavi na višu funkciju. Ako ste objavili brošuru, priručnik, ili knjigu pre više meseci, sada vam može biti povećana zarada.

LJUBAV– Preosetljivi ste na svaku kritiku, a partner gubi samopouzdanje zbog vašeg nezadovoljstva. Shvatite da negoduje zbog problema, a ne zbog vas kao osobe.

ZDRAVLJE– Osećaj umora.

BLIZANCI

POSAO–  Ne očekujte da dobijete posao, ili unapređenje na sreću. Zaposleni u državnoj upravi, ili privatni preduzetnici, mogu imati dosta problema zbog posla koji nisu završili. Nova prilika za one koji traže posao u inostranstvu dolazi posle 21.oktobra, ali zahteva prekvalifikaciju.

LJUBAV–  Stanje u porodici je napeto, a vi uporno tražite krivca u drugima, umesto u sebi. Prihvatite da ste bar  delimično odgovorni za probleme koji vas duži period muče.

ZDRAVLJE–  Dobro se osećate.

RAK

POSAO– Budite vrlo oprezni sa trošenjem novca, jer vaš partner može imati smanjeni priliv, ili nemogućnost da naplati svoj rad. Možete popraviti situaciju, ako se usudite da započnete neki hobi koji bi mogao da vam donese i zadovoljstvo i zaradu. Izrada  nakite, ili ukrasnih predmeta za kuću, bila bi najbolji izbor.

LJUBAV– Sami uviđate da ste posesivni i da često zapadnete u osećaj da ste odbačeni. Ovu nedelju ćete pamtiti po nežnosti i dokazu vernosti vaše voljene osobe.

ZDRAVLJE– Odlično se osećate.

LAV

POSAO– Mesecima čekate da se stvari pokrenu, a sada ćete imati toliko posla da od posete prijateljima nema ništa. Nije vreme za odlaganje, jer oko 23.oktobra  konačno rešavate problem koji vas muči godinama, a tiče se nekog administrativnog rešenja koje je bilo neostvarivo. Pazite na troškove, kako ne biste stvarali dugove.

LJUBAV– Sreća je na vašoj strani, ako ste želeli da pridobijete novu osobu iz vašeg okružanja za vezu. A ako je ta osoba rođena u znaku Vage, ta veza može jako dugo da potraje.

ZDRAVLJE– Moguća prehlada.

DEVICA

POSAO– Izazovi su pred vama, a vi kao da uživate i sa takvom elegancijom i lakoćom obavljate sva svoja zaduženja, da vam svi koji rade sa vama potajno zavide. Trgovci mogu dobiti ponudu za saradnju od ugledne inostrane kompanije, a to vam može doneti proširenje posla i veću zaradu. Medijski radnici treba da odmere svaku reč, da ne dođete u neprijatnu situaciju i osudu kolega.

LJUBAV– Lepa prilika da se zbližite sa porodicom, a boravak u prirodi bi bio odličan način za to, još ako osmislite aktivnosti koje nisu dosadne, dugo ćete deliti ove utiske.

ZDRAVLJE– Unosite više tečnosti.

VAGA

POSAO– Uspostavite balans između rada i zarade, kako ne biste došli u situaciju da kukate zbog nedostatka novca. Većina pripadnika znaka, čak i oni koji jako dugo rade na ovom poslu, mogu doneti odluku da promene posao i da im to bude višestruko korisno, kako zbog novca, tako i zbog mogućeg napredovanja.

LJUBAV– Zahtevni ste prema partneru, a istovremeno sebi opraštate nedostatak vremena i volje da mu se posvetite. Možda ste vi glavni uzrok problema, učinite nešto da to promenite.

ZDRAVLJE– Više se krećite.

ŠKORPIJA

POSAO– Novosti na polju mogućnosti dobijanja kredita jesu dobre, ali ipak tri puta merite, a jednom secite, kada donosite odluku, jer vam se može desiti da već sledećeg meseca shvatite da to i nije bio pravi potez. Moguće potpisivanje ugovora koji ste odavno priželjkivali jer vam donosi stabilnost na duži rok, bar u finansijskom smislu.

LJUBAV–  Vrlo ste blizu odluke o zajedničkom životu, a garancija za uspeh nema. Moraćete oboje da se potrudite oko vaše veze i planova. Idealno je da započnete zajednički život posle 24.oktobra.

ZDRAVLJE– Moguća upala mokraćne bešike.

STRELAC

POSAO– Ništa ne odlažite, jer ćete uskoro biti u još većem obimu zaduženja i raspolagati sa još manje vremena. Prikupite sva svoja sredstva i smelo uložite u posao povezan sa marketingom, kontaktima, pregovaranjem, jer je to posao koji će vam doneti najbolje rezultate. Osoba koja vas zove da radite sa njom, nije naročito pouzdana, ne ulazite u taj posao.

LJUBAV– Male nesuglasice mogu da pokvare skoro savršenu atmosferu u vašoj vezi, naročito ako su izazvane nekim vašim propustom.

ZDRAVLJE– Težina vam se povećava.

JARAC

POSAO– Sjajna nedelja! Svi oko vas su mnogo zabrinuti, a vi ste u sjajnoj i stabilnoj situaciji kakvu ste oduvek priželjkivali. Svi vaši planovi su baš onakvi kakvim ih zamišljate. Novac dolazi od poslova povezanih sa turizmom, ili transportom robe. Državni službenici mogu dobiti unapređenje, a zaposleni u zdravstvu otputovati na specijalizaciju.

LJUBAV–  Treba vam podrška porodice i voljene osoba, ali kao da se ustručavate i ne želite da tražite ničiju pažnju, smatrajući da ako je nakome stalo, sam će to primetiti.

ZDRAVLJE– Odlično se osećate.

VODOLIJA

POSAO– Novi izazovi su pred vama i to u vidu testiranja vaše kreativnosti i ideja kako da poboljšate saradnju sa vima sa kojima radite.Putovanja su u ovoj nedelji onemogućena povećanim obimom posla, a na vama je da bolje organizujete svoje saradnike kako ne biste radili umesto njih. Novac dolazi od pisanja, komunikacija, ili reklama.

LJUBAV– Mislite da ako ne govorite da vas nešto muči, vaša voljena osoba neće primetiti da nešto nije u redu, ali se varate. Kažite koliko vam smeta posvećenost svemu drugome, osim vašoj vezi.

ZDRAVLJE– Spavajte dovoljno.

RIBE

POSAO– Ima vremena da rešite svoje probleme, ne brzajte i ne donosite ishitrena rešanja koja ćete uskoro morati menjati. Prihvatite novu funkciju, ili posao, samo ako sigurno imate plan šta vam je činiti, inače ćete doći u situaciju da odustanete. Predavači mogu biti rasejani i zaboravljati na zadate tokove, pa se bolje organizujte.

LJUBAV– Sreća je na vašoj strani po pitanju svih emotivnih odnosa. Vreme je da jasno kažete šta želite od svoje veze i šta planirate , biće oduševljenog prihvatanja od svih koji vam znače.

ZDRAVLJE– Bolovi u nogama.

(cosmopolitan.rs)