Energija koja donosi sreću: Februar – pravi zvezdani mesec za sve Zmajeve!

horoskop kina
Foto: pixabay.com

Početak solarne Nove godine slavi se i kao početak proleća u Kini, mada zima još uveliko traje, a smatra se da tada dolazi i do erupcije nove energije…

Mnogi ne znaju da je Kineska nova godina 28. januara 2017. godine bila proslavljena po lunarnom kalendaru, a da solarna godine Petla počinje tek u februaru. Energija Petla koji vlada ovom godinom i moćnog Tigra kome pripada februar donosi fantastične poslovne prilike upravo Tigru!

Februar je i pravi zvezdani mesec za sve Zmajeve! Ali, koji je recept za najlepše trenutke u ovom mesecu i kako da izbegnete profesionalne zamke? Pročitajte prognoze kineskog horoskopa za sve znake!

Svinja

Ako je neko spreman da da svoj maksimum u vezi, to ste vi. Da li sada i vi dobijate ono što vam je potrebno? Ne prihvatajte manje od toga, radije posvetite vreme prijateljima i porodici. Imajte strpljenja, ne podležite naivno šarmu osoba koje nisu iskreno zainteresovane za vas. Na poslu ćete blistati, neka i to bude znak koliko toga zaslužujete.

Pas
Da li ste baš sve učinili da vaš odnos s partnerom cveta kao na početku ljubavi? Ako niste, znate šta treba da radite. Ne žurite s raskidom, optužbama, odlaskom. Vreme je ključno. Možete li da date više od sebe i na poslu? Učite, posmatrajte svoje uzore, nađite kreativnija rešenja.

Petao

Ljubavna žetva za vas stiže usred zime. Imaćete dovoljno vremena za uživanje s partnerom, a čak i one predstavnike znaka koji trenutno nemaju sreće u ljubavi čeka romantična ponuda. Hemija, to je ono što ne smete ignorisati. Ne gurajte tvrdoglavo svoje poslovne ideje. Upornost se lako menja iz vrline u manu, a štetu nije uvek lako nadoknaditi.

Majmun

Manje sebičnosti, više prepuštanja, manje frivolnosti, više žrtvovanja. Ako volite, to je jedini način da pokažete ljubav. Ako je ne osećate, bolje je da budete sami. Na poslu vas čekaju iskušenja, ne prepušajte se strahu. Ako dobijete naznake da nešto ne valja, shvatite to kao podstrek da se menjate i napredujete.

Koza

Nema nišeg lepšeg nego kad dva srca kucaju u istom ritmu. Čak i usamljene Koze očekuje najava ljubavne harmonije u februaru, pa čak i mogućnost da upoznaju ljubav svog života. Možda je to neko koga poznajete, neko čiju prijateljsku pomoć nikada niste zaboravili? Uz pomračenje Sunca stiže vam nova profesionalna energija, a s njom i novi poslovni uspesi.

Konj

Pozitivan pristup biće neobično važan za vas ovog meseca. U strahu su velike oči, a u negativnom pristupu sve je preteško i prekomplikovano. Ljubav i optimizam snažniji su nego što pretpostavljate. Na poslu sačekajte da prođe solarna eklipsa da biste sveži planirali dalji rad, a pomoć očekujte od najmlađih saradnika.

Zmija

Romansa je drugo ime za vaš februar, drage Zmije. Ako ste slobodni, očekujte uzbudljivo poznanstvo, najverovatnije preko prijatelja ili poznanika. Oni srećnici koji su u stabilnoj vezi uživaće do maksimuma u ovim zimskim danima sa svojom srodnom dušom. Mir i sreća s partnerom, to je vaš recept za zadovoljstvo. Na poslu ne propuštajte sitnice, makar to značilo da neke projekte radite nešto duže.

Zmaj

Ovo je pravi zvezdani mesec za vas, dragi Zmajevi, ne propuštajte februarske dane tek tako… Svaki povod za slavlje iskoristite do kraja, tražite pozitivne ljude i među njima vas čeka i jedno romantično srce! Otkrivajte tajne lepe ljudske duše, planirajte budućnost i posmatrajte kako se čuda dešavaju sama od sebe. Na poslovnom planu, jedina „prevara“ koja uvek uspeva je – poštenje! Dajte sve od sebe i neće biti razloga za kajanje.

Zec

Suprotnosti se privlače, privlače, privlače i najzad planu! Da li ste naučili dovoljno iz prethodnog iskustva? Hoćete li moći da se uzdržite od rasprave i zavoleti sve ono u čemu se razlikujete? Ako niste sigurni, ne brzajte u ljubavi. Ne rasipajte energiju na brojne profesionalne projekte, odaberite onaj glavni i posvetite mu se u potpunosti.

Tigar

Naučićete dosta iz prošlosti ako budete imali dovoljno snage da se vratite na ona mesta koja vas bole čak i u sećanju. Nova ljubav vas neće razočarati ukoliko proverite da li delite ključne vrednosti sa željenim partnerom. Na poslu situacija cveta, a nove prilike se otvaraju sa solarnom eklipsom. Improvizujte, pokrenite maštu! Nadmašićete suparnike!

Bivo

Ne zatvarajte oči, ne zatvarajte srce! Koliko god vam ne prija to što čujete od partnera, prihvatite mogućnost da upravo predložene promene kriju spas. Možda i usamljena duša ne uspeva da vidi upravo ono što joj je pred očima, jer prijateljstvo može biti najlepši uvod u ljubav.

Interesantna profesionalna obećanja stižu odmah posle pomračenja Sunca, posvetite im ozbiljnu pažnju.

Pacov

Srećan mesec u ljubavi za sve rođene u znaku Pacova, a najveće spokojstvo osetiće oni kojima energija Tigra osveži staru, pomalo učmalu vezu. Ovo je i mesec u kojem usamljena srca napokon mogu upoznati svoju drugu polovinu. Na poslovnom planu, izbegavajte diskusije i time ćete izbeći i nepotrebne konflikte.

(vesti-info.rs/lovesensa.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close