Džulija Roberts šetala Knez Mihailovom, dan provela u Banji Vrujci

Foto: AP

Dok je doručkovala, kelneri je najpre nisu prepoznali. Skromna, normalna, opuštena prvi su utisci Beograđana

FILMSKA zvezda Džulija Roberts stigla je u Beograd gde će provesti nekoliko dana zajedno sa suprugom Danijelom Moderom i decom Hazel, Finej Volterom i Henrijem Danijelom. Prema nezvaničnim informacijama, svetski poznata glumica je u srpsku prestonicu stigla tajno, bez prethodne najave, da prati supruga koji u Beogradu radi na jednom projektu, a svi zajedno su odseli u hotelu na Studentskom trgu.

Glumica se na društvenim mrežama nije oglasila povodom svoje posete Beogradu, a kako „Novosti“ saznaju, Džulijina porodica je prvi dan u Srbiji započela doručkom u dorćolskom restoranu „Smokvica“ u Ulici kralja Petra. Prema rečima osoblja, glumicu u prvi mah nisu ni prepoznali.

– Džulija, njen suprug i deca su bili kod nas u petak i u subotu ujutro na doručku – kažu zaposleni u „Smokvici“. – Ne smemo da vam kažemo šta je jela, ali smo svi oduševljeni njenim ponašanjem. Onakva je kako i izgleda na televiziji – skromna, normalna i opuštena. Niko je nije ni prepoznao, nije imala obezbeđenje, sedeli su u opuštenoj porodičnoj atmosferi. Milina ih je bilo gledati.

Džulija je u „Smokvici“ sa porodicom doručkovala i popila kafu, nije probala tradicionalnu srpsku šljivovicu niti je pila bilo kakav alkohol, a zaposleni su nam kroz osmeh rekli da ne mogu reći koliki im je bakšiš ostavila.

Foto: Instagram

I sami smo se uverili u reči osoblja da je holivudska diva prepoznatljivog osmeha skromna i pristojna, kada smo se usudili da zavirimo u Džulijin tanjir i pretpostavili da je naručila kantri stajl doručak – ona je jela kuvana jaja, a muž i deca omlet. Kako mediji javljaju, ostatak dana su proveli u Banji Vrujci gde su se deca kupala i sunčala, a roditelji uživali u lokalnim specijalitetima.

Oni će, navodno, još nekoliko dana provesti u Beogradu, jer Džulijin suprug Danijel Moder, inače scenarista, kamerman i režiser, radi na jednom filmu u srpskoj produkciji, sa kojom se ugovorom obavezao da do kraja snimanja ne sme davati nikakve informacije o projektu.

Iako je pokušavala da bude neprimetna dok je juče po podne šetala po beogradskim prodavnicama, obučena u kratki letnji kombinezon i sa naočarima na licu, slavnu glumicu su „prepoznale“ sigurnosne kamere u jednoj prodavnici, preko koje su je prodavci slikali i na „Tviteru“ se pohvalili popularnom gošćom.

Ako je suditi po Džulijinom dobrom raspoloženju, izgleda da se slavna glumica izborila sa teškim periodom u svom životu koji je trajao nekoliko godina. Naime, u februaru 2014. godine je ostala bez polusestre, koja je navodno preminula od predoziranja. Samo godinu dana posle smrti polusestre, slavnoj glumici je umrla majka, koja je dugo bolovala od raka pluća. Iste godine u septembru, spekulisalo se o razvodu od supruga Danijela Modera, jer su paparaci uslikali Džuliju prilikom iseljenja iz zajedničke kuće, što je podgrejalo sumnje da im je brak u krizi. Ipak, glumica i režiser su prebrodili krizni period i sada zajedno sa decom uživaju u zajedničkim putovanjima.

ERIN BROKOVIČ

DžULIJA Roberts je rođena 28. oktobra 1967. godine u Smirni, u Džordžiji. Svetsku slavu je stekla 1990. godine ulogom u filmu „Zgodna žena“, a kasnije se proslavila ulogama u romantičnim komedijama. Za ulogu u drami „Erin Brokovič“ iz 2000. godine, dobila je Oskar za najbolju glumicu. Ona je jedna od finansijski najuspešnijih filmskih zvezda svih vremena. Sa kamermanom Danijelom Moderom, sa kojim ima troje dece, je u braku od 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma „Meksikanac“.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close