Dok spone pucaju, morate da znate: Dve nedelje koje su pred nama ključne su za SVE PROMENE

horoskop kina
Foto: pixabay.com

Vreme je kada će vam se život drastično promeniti…

Ovo je vreme važnih odluka s dugoročnim posledicama – iako neće biti lako i mnogo će se toga promeniti, pa i mimo naše volje, pruža nam se velika prilika da ostvarimo život kakav želimo“, kaže pomalo ekscentričan i odličan astrolog David Lorens Palmer, poznat kao The Leo King.

Život će vam se dramatično promeniti. Ovo je tačka gde počinjemo da shvatamo koje promene moramo učiniti. Počinjemo ponirati u duboko vrelo naših svesnih duša i spremni smo da se uzdignemo više.

 

Međutim, neće biti lako doći dotle – neke će spone i vezanosti pukći, neke se obnoviti, no sve u svemu, da bi se ostvarila velika promena, potrebno je biti čvrst.

 

Naše će emocije zaostajati u razumevanju onoga za što intuitivno i mentalno znamo da će se promeniti, no do vikenda će se sve posložiti i istinski ćemo osećati moć da postignemo veliku promenu!“ navodi u astrološkoj prognozi David

Ona je skoncentrisana na dva događaja – mlad Mesec u Škorpiji i kvadrat Marsa i Urana.

Jeste li spremni da promenite svoj život?

Mnogo se toga događa ovog vikenda – reći ću samo ovo: jeste li spremni za promenu, jeste li spremni da promenite svoj život, jeste li spremni da otpustite vezanosti, jeste li spremni za uzlet?“ ističe ovaj astrolog slavnih.

Suncu u Škorpiji pridružio se Merkur, koji je s njim sad u konjunkciji: to je vrlo moćno znanje, duboko u sebi znate da je pred vama velika promena. U isto vreme Mars će ući u kvadrat s Uranom te biti u sekstilu s Chironom. Odluke koje sada donesemo biće dugoročne u smislu našeg oslobađanja, uzdizanja tamo gde želimo ići, ostvarenja života kakav želimo živeti. Moramo se uzdići nabolje, i to hrabrošću, čineći stvari koje su teške. Jer ne možemo se uzdići, osloboditi, postići promene koje želimo, zadržavajući stare vezanosti, spone, s ljudima i projektima.

No, istovremeno, iako je nadilazimo, iz svoje prošlosti nosimo vredne lekcije i sve ono što smo naučili. Moguće je i da će promene biti nepredvidive, da ćemo na neke biti prisiljeni iako na njih možda nismo spremni. Moramo imati na umu i to da će se bilo kakav gubitak u ovom razdoblju dugoročno pokazati kao dobitak.

Ove nedelje Venera je u konjunkciji sa Saturnom, što znači da odluke u vezi s odnosima i projektima neće biti lake. To više što su oboje u Strelcu i žele da je sve pozitivno – a to je zatvoriti jedna vrata da bi se otvorila druga. Sve je to dodatno istaknuto mladim Mesecom u Škorpiji u nedelju, koji uvek nosi poruku novog početka i davanja prilike za promene koje želimo ostvariti, a transformativne moći sada su mu višestruko naglašene. Stoga su iduće dve nedelje ključna za promenu.

Nipošto to nemojte protraćiti!“ upozorava Palmer i poziva da iskoristimo snažan planetarni potencijal. „Morate učiniti neke teške stvari, morate učiniti neke intenzivne stvari u svom životu, morate postići moćnu promenu. Morate to učiniti. Ne možete samo sedeti i nadati se da će se dogoditi.“

(Patricia Lucija Tomasović/ Sensaklub.hr)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close