Dnevni horoskop za subotu 14. januar: Škorpije, odgovorite na ljubavnu poruku!

timepiece
Foto: Pixabay

Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN

Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete.

BIK

Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost kao sada.

BLIZANCI

Bespotrebno vas brine hladan odnos sa ljudima koji vas okružuju. Zabeležite sve što danas morate da završite da ne bi prevideli važnu obavezu. Vašem ljubavnom životu nešto nedostaje. Niste sigurni kako to da saopštite partneru. Budite obazrivi dok suštinski ne shvatite šta u stvari želite. Uravnotežite ishranu.

RAK

Sve što je lepo kratko traje, pa je i zanosan period za vama. Postoji još nešto što ćete se truditi da obeležite, a posle toga stavljate crtu. Rešavate da veću pažnju posvetite svom izgledu i zdravlju. Pošto danas niste u elementu, učinite mali napor da ulepšate slobodne trenutke. Izađite u kafić sa prijateljima.

žena p
Foto: pixabay.com

LAV

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Iznad svega važna vam je redovna i umerena ishrana.

DEVICA

Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način. Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate.

VAGA

Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki jubavni signal.

ŠKORPIJA

Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečiju ljubavnu poruku.

zena p.
Foto: pixabay.com

STRELAC

Dešavanja u ljubavnom životu mogu da vas uzdignu u oblake i do neslućenih visina, tako da ako nešto želite onda nemojte sebi ni uskraćivati sreću koja je pred vama. Poslovni problem biće po straini, jer ste romantično raspoloženi i ništa trenutno ne može da vam pokvari raspoložen. Zračite pozitivno na okolinu.

JARAC

Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate mogućnost za proveru. Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati osećanja.

VODOLIJA

U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti. Vodite računa kada je u pitanju jetra. Ovaj dan proteći će mnogo bolje ukoliko ga dobro osmislite i veći deo provedete u društvu osoba koje vas opuštaju i donose osmeh na lice.

RIBE

Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju. Iskoristite ovu nedelju i za telefonske kontakte sa prijateljima sa kojima se odavno niste čuli ni videli. Problemi sa stomakom posledica su neadekvatne ishrane koju praktikujete.

ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM
 
(Vesti-info.rs/Story)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close