Dnevni horoskop za nedelju, 27. avgust

horoskop-p
Foto: pixabay.com

Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

#

Ovan

Dobro ste raspoloženi. Prijaće vam da više vremena provodite u prirodi i rekreaciji. Ako ste slobodnog statusa, pažnju će vam privući interesantna mlađa osoba. Korigujte ishranu.

#

Bik

Uživaćete u porodičnom okupljanju. Pravi je trenutak da posvetite više pažnje mlađim ukućanima. Nemojte preterivati sa trošenjem novca. Budite pažljivi sa tehničkim aparatima.

#

Blizanci

Prijaće vam da više vremena provodite sa partnerom. Pravi je momenat da otvoreno porazgovarate i prevaziđete nesporazume koji vas opterećuju. Kontrolišite krvni pritisak.

#

Rak

Izbegavajte rasprave sa rođacima, nemaju razumevanja za vaše sugestije. Posvetite više pažnje partneru. Organizujte večernji izlazak, dobro ćete se zabaviti. Smanjite slatko.

#

Lav

Budite oprezni sa novcem, izbegavajte veće investicije, realno procenite svoje mogućnosti. Ako ste slobodnog statusa, imaćete želju za ljubavnom avanturom. Izbegavajte alkohol.

#

Devica

Napeti ste, ne možete da se opustite. Nemojte preterivati sa kućnim poslovima, vreme je za odmor. Ipak, bićete u prilici da prevaziđete nesporazume sa starijim ukućanima.

#

Vaga

Uživaćete u kraćim putovanjima. Bićete otvoreni za nove kontakte. Ako ste slobodnog statusa, jedno poznanstvo može prerasti u ljubavnu vezu. Ne preterujte sa trošenjem novca.

#

Škorpija

Bićete u prilici da unapredite tekuće finansije i da naplatite zaostala potraživanja. Izbegavajte rasprave sa prijateljima, zauzimate suprotstavljene stavove. Smanjite cigarete.

#

Strelac

Pravi je trenutak za odmor i relaksaciju. Prijaće vam druženje sa prijateljima. Budite oprezniji sa novcem, nemojte se nesmotreno zaduživati. Budite pažljiviji u saobraćaju.

#

Jarac

Promenljivog ste raspoloženja. Neće vam prijati razgovor sa pojedinim rođacima i komšijama, ali izbegavajte rasprave. Ako ste na putovanju, budite oprezni sa dokumentima.

#

Vodolija

Prati vas dobro raspoloženje. Uživate u druženju sa mlađim kreativnim osobama. Ako ste slobodnog statusa, zaintrigiraće vas atraktivna osoba. Smanjite alkohol i cigarete.

#

Ribe

Izbegavajte rasprave sa partnerom, posebno ako nemate dovoljno uverljive argumente. Posvetite više pažnje bliskom prijatelju, vaša pomoć će mu puno značiti. Više se odmarajte.

(Politika.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close