Dnevni horoskop za 9. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju za danas…

ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Vraćate se na nešto staro ili počinjete nešto što ste davno isplanirali. Opet, imate osećaj da vam nešto fali. Vi biste grandiozniju promenu ili odlazak na duži put. Za to sačekajte još malo.
Ljubav: Emotivni deo je nestabilan kod većine pripadnica znaka. Niste sigurni na koju stranu da se okrenete. Imate emotivnih ponuda ali su to osobe potpuno suprotnog temperamenta i životnih okolnosti u kojima se nalaze. Nije vam dan za donošenje bitnih odluka tog tipa. Zauzete očekuje miran dan.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Dolazi do nekih manjih pomeranja u projektima na kojima ste angažovani. Još uvek vam fali konretan taj osećaj ispunjenosti. Danas će se naglasiti u kom pravcu biste trebali da idete. Savetuje vam se saradnja sa starijim ili iskusnijim osobama. Ne pozajmljujte novac i oprezno sa ulaganjima.
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka i dlje deluju kao ledene kraljice suprotnompolu. Danas mislite o nekome ko nije pored vas, ili je čak u drugom mestu. Zauzete prihvataju dominantan odnos partnera. Možete se posvađati oko dece, u slučaju da ih imate.
Zdravlje: Dobro

blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Sve povoljnosti su vam danas vezane za osobe iz drugih mesta ili strance. Neko vam može nametnuti nešto što će se ispostaviti kao dobro za vas. Podršku na poslu imate, samo je pitanje kako ćete je iskoristiti.
Ljubav: Imate potrebu da se posvetite voljenoj osobi. Prijao bi vam zajdnički put i promena okruženja. Slobodne pripadnice znaka Nisu raspoložene za nova poznanstva. Više ste okrenuti prijateljima. Čućete interesantan ljubavni rasplet jedne vama bliske osobe.
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka.

rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Koliko god da su vam prethodni dani bili teški, danas vam sledi niz srećnih okolnosti. Prvo vezane za finansije ili osobu koja je autoritet na poslu. Nešto isplivava i ispostaviće se da ste vi bili upravu.
Ljubav: Emotivni deo obećeva da slede prijatni trenuci u dvoje, kojeg god da ste statusa. Samo smirite svoje strahove i osmeh na lice. Nemate razloga da se opterećujete pitanjima na koja trenutno nemate odgovor. Ponekada jednostavno trebate da se opustite i maštate. Ovo je pravi trenutak za tako nešto.
Zdravlje: Moguća vam je nesanica.

lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Imate potrebu da skinete jedan deo obaveza sa sebe. To je i moguće pošto će se neko zdušno ponuditi da vam pomogne. Imate dobre vesti u vezi finansija ili jednog vama bitnog posla. Partnerstva su vam povoljna u narednom periodu.
Ljubav: Slobodne će neko prijatno iznenaditi u večernjim satima. To je osoba koja vam se na prvi pogled čini hladnom, ali prijatno iznenađenje sledi. Zauzete pripadnice znaka napokon dolaze do nekog kompromisa sa partnerom. Nešto se otkriva ili razjašnjava.
Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi.

devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Možete se osećati tužno ili setno. Svakako ne pravite dugoročne planove i oslonite se na podršku prijatelja. Ne potpisujte ništa danas i oprezo sa finansijama.
Ljubav: Slobodne mogu da upoznaju interesantnog starijeg muškarca tokom večernjih sati. I to u slučaju da se pokrenete i izađete. Osećate da su emotivne promene blizu ali mnoge suviše misle o prošlim iskustvima. Zauzete imaju manjak samopouzdanja. Vaši strahovi će uticati na lošiju komunikaciju sa partnerom.
Zdravlje: Nizak pritisak.

vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Savet je da se okrenete nekim ličnim ciljevima tokom dana. Drugi su skloni da vas iscrpljuju i koriste na neki način. Ne savetujte druge i izbegnite rasprave.
Ljubav: U ovom delu imate nadmoć. Ako želite nekoga da osvojite – danas se pokrenite. Ali se prvo raspitajte da li je u pitanju slobodan muškarac. Zauzete pripadnice znaka imaju nadmoć nad partnerom. Naizgled se povinujete ali imate vi svoju priču u glavi.

Zdravlje: Moguća nesanica.

škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Vidite pravi karakter ljudi sa kojima komunicirate ali ne dozvolite da vas to toliko nervira da ne obavljate svoj posao. Usmerite se na neke svoje rituale i aktivnosti koje trebate da završite. Što više radite to će vam biti lakše.
Ljubav: Može vas pokrenuti jedan sasvim slučajan susret u slučaju da ste slobodni. Muškarac koji naleće na vas ima neku čudnu harizmu. Možda fizički nije nešto što potpuno priželjkujete, ali sam pogled će vas kupiti. Ipak, pazite da ne ponovite neku grešku – da suviše brzo ukažete poverenje. Zauzete imaju potrebu da kritikuju partnera.
Zdravlje: Pazite se virusa.

strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Nešto što očekujete danas se realizuje. Ali to je samo početak. Ne hvalite se i ne pričajte puno o onome što planirate. Situacija će se rasčistiti i bitno poboljšati do kraja nedelje. Imaćete priliku da pomognete jednoj vama dragoj osobi.
Ljubav: Lako se upuštate u flertove ali pazite da to ne bude zauzet muškarac. Svakako privlačite pažnju osoba koje su vatrenog temperamenta. Zauzete pripadnice znaka očekuje prijatno iznenđenje od voljene osobe.
Zdravlje: Mogući su bolovi u grudima.

jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Svašta vam se mota po glavi. Za sada su to dobre smernice u kom pravcu biste trebali da idete. Ali ne reagujte odmah. Biće još bitnih dešavanja koja će vam nekeko pomoći da dođete do zacrtanog cilja. Neko može da vas iskoristi u toj vašoj zanesenosti. Pazite šta pričate jer mogu da vas sabotiraju ili ukradu ideju.
Ljubav: Želja za nekom promenom na emotivnom planu postaje sve jača. Danas vas može iznenaditi neko ko dosta putuje ili je to muškarac na nekom položaju. Zauzete pripadnice znaka žele da planiraju proširenje ili preseljenje. Za sada to deluje kao nemoguća misija.
Zdravlje: Jačajte imunitet.

vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Danas se oslonite na savet prijatelja. Možete da rešite nešto i uz izvesno protežiranje, pa potražite pomoć ako zafali. Povoljan je dan za one koji traže posao ili se bore za izvesnu promenu. Svakako ćete imati nekvu povoljnu vesti tokom popodneva.
Ljubav: U emotivnom delu se trudite da budete dominantni ali vam to nekako ne ide od ruke. Vaša priroda je potpuno drugačija. Koliko god da flertujete, danas ne vidite potencijalnog partnera koji bi vas pokrenuo. Zauzete očekuje mirno veče.
Zdravlje: Pazite se prehlada.

ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribe

Posao: Želite što pre da pokrenete jedan plan koji nikako da se pomeri sa mrtve tačke. Imate potrebu za promenom, ali još nije pravi dan za to. Pomoć oko nekog drugog projekta vam stiže od osobe suprotnog pola i to će vas skrenuti misli.
Ljubav: Zauzete pripadnice znaka voljena osoba može da optereti nekim svojim stavovima tokom večernjih časova. Ne otvarajte Pandorinu kutiju. Slobodne u večernjim satima mogu da upoznaju nekoga u društvu prijatelja ili interneta.
Zdravlje: Dobro.

(blic.rs)