Dnevni horoskop za 5. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Već izvesno vreme osećate pad energije. Neke stvari ne zavise od vas pa ne biste trebale da se borite sa vetrenjačama. Posvetite se onome na šta možete da utičete.
Ljubav: U isčekivanju ste nekih novin. Današnji dan nije vreme u kome se nešto bitno menja. Ipak vi ne prestajete da priželjkujete i maštate.
Zdravlje: Glava vam je slaba tačka.

bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Shvatićete nečije skrivene motive ili dolazite do interesantnih informacija. Svakako se nešto menja, za sada figurativno.
Ljubav: Možete da upoznate nekoga u centru grada ili prilikom nekih svakodnevnih aktivnosti. Iznenadiće vas nečiji pogledi i pažnja. Zauzete očekuje moran i ispunjen dan.
Zdravlje: Dobro.

blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Sve vam se čini vedrijim nego što jeste. Umorne ste od razmišljanja šta će biti ako neko nešto uradi ili ne uradi. Svojom pozitivnom energijom ćete svakako privući neke dobre stvari.
Ljubav: Niste sigurne da li da priželjkujete nešto potpuno novo i ludo ili da se zadovoljite trenutnim okolnostima. U vašoj prirodi nije skromnost. Ostanite spontane.
Zdravlje: Oscilacija krvnog pritisak.

rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Odličan vam je dan za pregovaranje i partnerske odnose bilo kog tipa. Iskoristite sve svoje resurse i kontakte da biste došle do zacrtanog cilja.
Ljubav: Interesantan je dan onima koje su bile u pokretu tokom prethodnih par dana. Neko će vas se setiti i izmamiti osmeh na lice. Zauzete provode opušten dan u društvu voljene osobe.
Zdravlje: Dobro.

lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Potrebno je da nešto završite ili proverite informacije koje su vam bitne. Računate na nečiju podršku ili dobru volju što ostaje pozitivno za vas.
Ljubav: Slobonemogu da pokrenu komunikaciju sa nekim ko je mladolik i ima interesantan posao. Svašta vam pada na pamet ali ipak postavite neke granice. Zauzete traže više prostora za sebe. Možda je tajna veza na pomolu.
Zdravlje: Dobro.

devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Privlačite interesantne energije ali i teške priče. Potrebno je da se zamislite šta je to što vi želite za sebe.
Ljubav: U emotivnom delu ste nestabilne. Želite da vam neko uzdrma tlo pod nogama. Zauzete će partner pokrenuti. SLobodne danas maštaju. Može vas se setiti neko iz prošlosti.
Zdravlje: Pazite se prehlada.

vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Imate interesantne poslovne ideje. Danas moete da dobijete dobar savet od muškarca iz okruženja. Umaraće vas svakodnevne obaveze.
Ljubav: Odličan vam je dan za novi početak šta god to za vas značilo. Slobodne mogu da pokrenu jedan kontakt za koje su smatrale neozbiljnim. Zauzete imaju harmoničan dan sa partnerom.
Zdravlje: Mogući su vam bolovi u kičmi

škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: U danu ste kada možete da razradite jednu raniju ideju. Jošš uvek nije vreme da nešto novo počinjete. Do vas dolaze interesantne informacije.
Ljubav: Danas vi kontrolište emotini deo. Ako vam se neko svideo i imate kontakt – pošaljite poruku ili zovite. Zauzete dominiraju nad voljenom osobom.
Zdravlje: Dobro.

strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Danas se ne pokrećite. Kao da vam ništa ne ide od ruke. Eventualno možete nešto da privedete kraju što ste ranije počeli. Sutra je novi i bolji dan.
Ljubav: Suviše mislite o stvarima koje su se desile u prošlosti. Može vas iznervirati nečija poruka. Ostanite smirene i dosledne svojim pređašnjim zaključcima o voljenoj osobi ili potencijalnom partneru.
Zdravlje: Može vas mučiti krvni pritisak.

jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Ovo je dan koji trebate da posvetite sebi. SLušajte svoje unutrašnje impulse i delajte shodno tome. Izbegnite sve ono što vas nervira.
Ljubav: Kod nekih se može javiti osećaj usamljenosti i potreba za nekom rutinom. Savet je da budete u društvu vama dragih osaba i da se ne osamite.
Zdravlje: Stomak vam može praviti problem danas.

vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Ponovo se budi vaš entuzijazam i potreba za kreativnim promenama. Napravite plan za naredni period. Opustite se i polako završavajte sa obavezama koje ste sebi danas stavili u zadatak.
Ljubav: Idealizujete partnera ili potencijalnog partnera. To vam svakako danas neće doneti ništa loše. Emocije su i kod slobodnih i kod zauzetih prenaglašene.
Zdravlje: Dobro.

ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Trenutnu poziciju sagledavate iz nekog drugog ugla. Možete da očekujete savet ili podršku prijatelja. Nešto vam deluje haotično ali na to sada ne možete potpuno da utičete.
Ljubav: Ne prihvatate „zlatnu sredinu“. Želite da stvari budu ili crne ili bele. Ovo je bolji dan za slobodne jer mogu da prodube jedan za sada površan odnos. Zauzete mogu da uđu u sitne rasprave sa partnerom.
Zdravlje: Pad imuniteta.

(blic.rs)