Dnevni horoskop za 4. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: I dalje ste skloni da se žrtvujete za druge i radite više nego što biste trebale. Prijaće vam nekakvo osveženje u vašem poslovnom okruženju koje se dešava oko podneva. Usmerite svoje misli ka konkratnim projektima koje trebate da završite danas.
Ljubav: Privlačite poglede interesantnih i naneki način originalnih muškaraca. Može vam se neko udvarati preko interneta ili sms poruka. Svakako vam nije dosadno ali znate da to nije ništa što bi moglo d vas pokrene na duže staze. Zauzeti imaju potrebu za zbližavanjem, pa ćete pokrenuti voljenu osobu.
Zdravlje: Dobro.

bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Razmišljate o nekim partnerstvima ali intuitivo znate da to sada nije najbolja ideja. Ako neko traži vašu prodršku, vi biste morali da platite neku cenu za to. Ipak se vi okrenite sebi i ne komplikujte dalju situaciju. Elegantno se izvucite iz toga. Ljubav: Osoba koja privlači vašu pažnju je različitog statusa ili postoji bitna razlika u godinama. Možete da računate na interesantna isustva, ali ipak ograničavate svoje emocije danas. U periodu ste kada su moguće tajne veze, naročito ako odputujete u drugi grad. Zauzete nešto priželjkuju a i treba vam partnerove pažnje. Zdravlje: Dobro.

blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Samostalni ste u aktivnostima koje danas obavljate i to ima najboljeg efkta. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju. Ljubav: Nije vam najsrećniji dan za pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnice znaka. Imate potrebu da nešto rasćistite sa partnerom ali danas nije pravi momenat. Zdravlje: Dobro.

rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Moguće je da ćete danas ostati duže na poslu ili već od podneva imati želju da odete sa radnog mesta. Mislite na nekoga iz kruga porodice i razmišljate kako da mu/joj pomognete. Saradnici vas opterećuju nekim pričama koje nemaju veze sa vama a i ne shvatate ih. Prijalo bi vam ako biste mogle da se izolujete.
Ljubav: Tokom prepodneva mislite o partneru ili potencijalnom partneru. Niste sigurne u kontekst nekih postupaka ili izgovorenih reči. Nemojte mnogo da mozgate – stvari su onakvim kakve vam ih je predstavio. Zdravlje: Moguća je glavobolja.

lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Za vas je ovo dan pun nekih novina. Papiri i komunikacija sa osobama na položaju vam ide od ruke. Međutim finasije vam nisu najnaklonjenije danas. Izbegnite uaganja i povedite računa o privatnim troškovima. Ljubav: Osećate da vam je potrebana promena. Čvrst zagrljaj i osećaj sigurnosti. Zauzete pripadnice znaka će to doživeti i biće vam puno srce (u kakvim god da ste odnosima sa partnerom). Slobodne mogu da posegnu za muškarcem iz prošlosti. Zdravlje: Dobro.

devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Danas ne očekujte neke novine u poslovnom delu. Neki papir može da kasni, saradnici kasne na sastanke i slično. Ne nervirajte se jer i vama misli lete. Prijalo bi vam da se izolujete i mislite o ko zna čemu. Nije da maštate, a još manje želite da brinete – čudni su vam osećaji danas. Ljubav: Kog god da ste statusa, sećate se nekih iskustava iz prošlosti. Imate potrebu da to analizirate. Savet je da se ne iscrpljujete takvim mislima. Prijaće vam okruženje ljudi koji vas dobro poznaju. Slobodne svakako neće primeti da neko pokušava da flertuje. Zdravlje: Pad imuniteta.

vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Osećate nedostatak energije i vremena. Možete da se nervirate oko nekih sitnica koje su vam u suštini nebitne. Možete deo posla da ponesete kući ili ćete u popodnevnim satima misliti o nekom projektu koji treba da se pokrene. Ljubav: Slobodne nesvesno flertuju a muškarcima delujete hladno. Eh kada bi znali šta se krije ispod te ljušture. Može da vas zainteresuje neko ko je zauzet. Ali brzo odustajete od ideje da se tu bilo šta desi. Zauzete imaju potrebu da provociraju partnera u večernjim satima. Zdravlje: Moguće su vam manje stomačne tegobe.

škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Promenljivog ste raspoloženja pa će tako tokom dana oscilirati vaš odnos sa saradnicima. Osećate nelagovnost ako se nešto menja u vezi vašeg posla ili poslovnih obaveza. Svakako je to neopravdano a vi preozbiljno nešto shvatate. Ljubav: Prija vam nečija pažnja ali se teško opuštate danas. Može vas pokrenuti jedan sasvim slučajan susret u slučaju da ste slobodni. Muškarac koji naleće na vas ima neku čudnu harizmu. Možda fizički nije nešto što potpuno priželjkujete, ali sam pogled će vas kupiti. Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Želite što pre da pokrenete jedan plan koji nikako da se pomeri sa mrtve tačke. Imate potrebu za promenom, ali još nije pravi dan za to. Pomoć oko nekog drugog projekta vam stiže od osobe suprotnog pola i to će vas skrenuti misli. Ljubav: Zauzete pripadnice znaka voljena osoba može da optereti nekim svojim stavovima tokom večernjih časova. Ne otvarajte Pandorinu kutiju. Slobodne u večernjim satima mogu da upoznaju nekoga u društvu prijatelja ili interneta. Zdravlje: Dobro.

jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Kod većine pripadnica znaka postoji potencijal da će se finansije popraviti. Bilo kroz dodatni posao ili neku povišicu. Ipak, povedite računa šta potpisujete danas. Osećate se iscrpljeno ali se u vama budi optimizam. Ljubav: Slobodne pripadnice znaka će intuitivno reagovati na ljude iz okruženja. Pa tako i na potencijalne partnere. Privućiće vam pažnju osoba sa karakterističnim očima i dubokim pogledom. Budite strpljive pošto isame niste trenutno spremne za ulazak u ozbiljnu vezu. Zauzete imaju prijatne vesti od voljene osobe. Zdravlje: Jačajte imunitet.

vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Vaš individualizam i originalan pristup dolaze do izražaja. Postoje izvesna ograničenja koja jednostavno ne zavise od vas. Usmerite se na dugoročno planiranje i budite strpljivi za sada.Ljubav: Libido vam je jak danas. Slobodne već imaju nekoga na umu prema kome bi usmerile svoje strasti. Pa, pokrenite se. Zauzete pripadnice znaka imaju potrebu da partneru daju do znanja da im je stalo. Uživaćete u nekim zajedničkim aktivnostima. Zdravlje: Zglobovi su vam osetljivi.

ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Ne trebate danas previše da rizikujete. Radite nekim ustaljenim tempom i ne dozvolite saradnike da vas uvuku u neke svoje probleme. Oprezno sa finansijama i dobro vodite računa ako nešto potpisujete.Ljubav: U emotivnom delu se nalazite u ulozi onoga ko je ulovljen (napokon). Nije loše kada ste odabrani ali vam potencijalni partner ne izaziva poverenje. I to sa punim pravom. Ne gubite glavu ako upoznate nekoga ko vam se čini interesantnim. Zauzete trebaju da se opuste i prestanu suviše da razmišljaju. Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme.

(blic.rs)