Dnevni horoskop za 3. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

OVAN

POSAO: Tokom prvog dela dana ćete rešavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt.
LJUBAV: Od večernjih časova ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa promenom pritiska ili sa sinusima.

BIK

POSAO: Ako ste u nekom momentu mešali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti.
LJUBAV: Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja Vam je nekad bila važna. Ne mešajte nostalgiju i zaljubljenost.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.

BLIZANAC

POSAO: Drugi deo dana je daleko povoljniji od prepodnevnih časova. Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete.
LJUBAV: Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim časovima izađite negde, na javnim mestima zabave su moguća važna poznanstva.
ZDRAVLJE: Moguće je poboljšanje.

RAK

POSAO: Na sebe nećete preuzeti previše obaveza. Možete imati manji konflikt ili nesporazum u radnom okruženju.
LJUBAV: Voljenu osobu želite samo za sebe ali niste ni svoje karte pokazali do kraja. Ne očekujte da ona samo nasluti šta želite, pokažite joj.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste proteklim dešavanjima i sada hladne glave pravite nove planove. Dan je povoljan za poslovne sastanke.
LJUBAV: Emotivno ste stabilniji, imate potrebu za kontaktom. Izvedite voljenu osobu na neku lepu večeru ili izložbu, provedite veče u javnosti zajedno.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa očima, vidom.

DEVICA

POSAO: U prvoj polovini dana ćete rešiti zaostale obaveze i konačno ćete se osećati mirno. Očekujete neki novac, ali to Vam neće danas stići.
LJUBAV: Osećaj melanholije polako prolazi. Sagledajte sve ono lepo što imate u životu! Može da Vas zaintrigira neka Vodolija svojim stavom, poklonite joj pažnju.
ZDRAVLJE: Osetljivost grla, čuvajte se prehlada.

VAGA

POSAO: Imate osećaj da Vas naporan period tek čeka. Neizvesna je situacija, verovatno neke stvari ne zavise od Vas. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla.
LJUBAV: Imate potrebu da sa partnerom uživate i da se na taj način opustite. Ako ste slobodni, nemojte da propustite priliku da izađete negde večeras.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervozom. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

POSAO: Iako nema većih problema, niste mirni. Dan je povoljan za slučaj da ste na poslovnom putu. Nemojte da se preopterećujete.
LJUBAV: Može Vam se svideti neko ko je zauzet ili vraćate misli na svoje bivše ljubavi… Pokrenite se i krenite u akciju, filozofija ipak nije za Vas!
ZDRAVLJE: Nesanica, vodite računa da ne dehidrirate.

STRELAC

POSAO: Setili ste se prijatelja koji bi mogao da Vam pomogne oko posla. Ne oklevajte nego mu se javite. Saradnja će biti na obostranu korist.
LJUBAV: Želite da se krećete, izlazite… Ako ste u braku to partneru može smetati. Pozovite ga u zajednički provod i rešićete problem. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu iskusiti razne avanture.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema.

JARAC

POSAO: Razmišljate o velikim poslovima sa strancima ili velikim kompanijama. Napravite plan i nešto od toga može i da se ostvari.
LJUBAV: Možete dobiti mnogo pažnje i ljubavi od neke Ribe. Zavešće Vas nežnostima i nećete ni primetiti trenutak u kom ste se potpuno prepustili.
ZDRAVLJE: Manji bolovi u leđima, što je Vaš hroničan problem.

VODOLIJA

POSAO: Možete dobiti neku neočekivanu ponudu ili će se pojaviti osoba iz prošlosti na koju ste možda i zaboravili, a može Vam biti od koristi. Saradnja sa Devicom ili Blizancem može biti uspešna.
LJUBAV: Trebalo bi da ljubav cveta, ako ste u vezi! Ako ste slobodni, imate šansu gde god se okrenete. Ne oklevajte nego priđite onoj koja Vam se dopada!
ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

RIBE

POSAO: Vaše nezadovoljstvo Vam ne da mira i imate potrebu da neke stvari menjate. Makar bili i jedini koji radi, daćete sve od sebe da neke stvari rešite.
LJUBAV: Ako niste rešili neke odnose iz prošlosti, to Vam se sada može vratiti kao bumerang. Imaćete nepristojnu ponudu od Strelca.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama u predelu vrata.

(astrousluge.com)