Dnevni horoskop za 29. januar

horoskop

Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene…

OVAN

Posao: Do sada ste naučili da se kontrolišete u kontaktu sa klijentima pa konveracija ume da prođe bez lšoeg dijaloga na neki način. Pokušavate da budete mnogo bolji ovaj put i to vam ide od ruke.
Ljubav: Ljubavni jadi su vas malo dotukli ovaj put. Možda osoba na koju mislite ne zaslužuje da joj priđete.
Zdravlje: Mordaćete ozbiljno da poradite na svom zdavlju.

BIK

Posao: Možda imate malo lošije aspekte kroz koje trenutno prolazite gde ćete morati još ponekad da napravite neku vrstu greške pa se spremite na jedan kraći razgovor u vezi propusta koje ste učinili.
Ljubav: Čekaćete na neke aspekte još uvek. Osoba na koju mislite je još uvek u svom svetu i pomalo neiskrena.
Zdravlje: Problematika oko pritiska je ovaj put dominantna.

BLIZANCI

Posao: Imate osećaj da sve vrvi od dšavanja na nivou koji ste I očekivali. Ne možete se tek tako zaustaviti na nekom nivou koji je prijatniji drugim članovima oko vas.
Ljubav: Partner stiče dozu dvoličnosti kod vas. Neke stvari dovoljno bodu oči da se možete na vreme povući jer veza u kojoj ste trenutno može biti apsurdna.
Zdravlje: Ostljivi ste u predelu pluća.

RAK

Posao: Preskočićete jednu prepreku koja se isprečila ka vašem uspehu. Odlučniji ste pa ćete I imati dovoljno energije za takav korak. Ovaj stav vas vodi da viši nivo bez izuzetka.
Ljubav: Dovoljno ste patili za bivšim ljubavima da je došao moment kada bi trebalo da se okrenete kvalitetnijim osobama.
Zdravlje: Isuviše tečnosti u vašem organizmu može da napravi veći problem.

LAV

Posao: Ego vam neće dozvoliti da priznate drugima svoju krivicu u vezi posla koji ste propustili da završite. Možda ovim stavom stvorite sebi otvorene neprijatelje kroz interakciju a naročito kroz priču vezano za finansije.
Ljubav: Strelac bi bio idealan partner na nekom nivou. Možete se odlično sporazumeti bez većih problema.
Zdravlje: Niste osetljivi u toj meri da morate da se javite lekaru vezano za grip koji imate.

DEVICA

Posao: Otvoriće se put za inostranstvo ali vi ste veliki patrita I ne želite da se otvorite na segment koji vam se plasira. Više ćete se bazirati na domaći teren.
Ljubav: Patner pokušava da izmanipuliše vaše raspoloženje. Neće uspeti ovaj put. Dovoljno poznajete osobu pored sebe.
Zdravlje: Više se krećite.

VAGA

Posao: Imaćete mnogobrojne poslovne kontkte I to naročito sa strancima. Otvoreno polje inostranstva otvoreno očekujete u punom jeku. Na neki način vam se sezona otvorila za jedan kvalitetan vid saradnje.
Ljubav: Isuviše ste primamljivi suprotnom polu da bi vas neko odbio. Imate sreće na polju ljubavi pa je iskoristite ovaj put.
Zdravlje: Imaćete eventualno problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Posao: Još uvek imate dovoljno energije da izgutate celinu posla sami na neki način. Neko će vam dovoljno biti pri ruci da možete da se opustite I solidno zaradite.
Ljubav: Tajna ljubavna veza koju već neko vreme protežirate može biti fatalna po vas ovaj put. Niste mogli doveka da krijete nešto mnogo značajno.
Zdravlje: Reproduktivni organi su malo slabiji.

STRELAC

Posao: Dobitak za koji niste bili dovoljno upućeni će vam biti detaljno objašnjen pa nema potrebe da se preispitujete jer vi mnogo vredite. Ponekad se obratite za pomoć kolegama da završite sve u roku.
Ljubav: Niste dovoljno spremni na promenu od koje ste malo zazirali. Neko je spreman da vam oprosti I da vas primi nazad u svoj svet.
Zdravlje: Nemate većih problema na ovom segment.

JARAC

Posao: Nemate ovaj put kompromis prema ljudima iz vaše radne sredine. Mogu da vas shvate kao diktatora koji ne ume sa rečima. Bićete možda izopšteni iz društva na neki način.
Ljubav: Na neki način ste dovoljno povređeni da nekome možete slobodno okrenuti leđa. Nije vredna pažnje osoba za koju ste još uvek na nekom nivou vezani.
Zdravlje: Cirkulacija vam može biti slabija na nekom nivou.

VODOLIJA

Posao: Imate dovoljno kontakata sa klijentima od ranije koji vam na neki način mogu dovesti I nove. Posao se na nekom nivou dovoljno širi da nema stajanja u mestu.
Ljubav: Promenljiva situacija sa partnerom za koga niste ni suviše vezani pa se ovde nazire jedan kraj.
Zdravlje: Imate problematiku u kolenima.

RIBE

Posao: Imate bujnu maštu i donosite ciljeve na jednom pomalo nerealnom nivou. Imate još dovoljno vremena da se neke stvari privedu kraju. Nemate nameru tek tako da odustanete od svojih snova.
Ljubav: Isuviše volite osobu koja nije pored vas. Podsetite se da li su to još uvek samo iluzije.
Zdravlje: Neko bi mogao da vam prenese virus.

Astrolog Milica Miholjčić

(astrousluge.com)

Close