Dnevni horoskop za 28. januar

horoskop

Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene…

OVAN

Posao: Još uvek se nazire status kvo od koga ne možete da pobegnete. Iskoristite situaciju za nešto konkretnije kako bi mogli kasnije da se vratite na mesto sa koga ste trenutno pali.
Ljubav: Osoba koja je dovoljno bliska sa vama ima pretenzije prema vašem status. Nemojte da krivite voljenu osobu zbog takvogstava jer je u pitanju samo neko ko voli materijalnu sigurnost.
Zdravlje: Dovoljno ste napeti da možete da se iscrpite.

BIK

Posao: Možete se nadati proširenju posla na nekom nivou jer postoje segmenti na kojima još uvek niko nje dovoljno radio da bi bio u vašem košu. Uhvatićete se dovoljno problematike vezano za finansije da možete da se nadate najboljem.
Ljubav: Partner vam je ovaj put nestrpljiv. Možda samo vi preterujete u celoj priči ali nećete da priznate svoje mane.
Zdravlje: Pijte redovno svoju terpiju.

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno ideja ali relizacija još nije na zadovoljavajućem nivou. Niste sami I vi to uviđate. Ako budete bili marljivi isplatiće vam se bez sumnje. Osećate da možete ali još ste dovoljno u mestu na kome tek tapkate.
Ljubav: Budite uvereni da vam promena može mnogo više pozitivnog doneti nego trenutni stav. Partner će vas uveriti na neki način u ovu činjenicu.
Zdravlje: Zdavlje vam je posebno osetljivo, moguć grip.

RAK

Posao: Možete još uvek da naslućujete problematiku oko naplate novca ali to je samo početna pozicija bez nekog osnova. Imate solidne aspekte da se nadate pozitivnom ishodu.
Ljubav: Možda se bliži raskid trenutne veze. Više ćete hteti nešto novo po pitanju emocija nego nastavak stare veze.
Zdravlje: Imate osetljiv stomak da bi bilo dobro da neku hranu izbegavate.

LAV

Posao: Usporićete tempo zbog manje iscrpljenosti. Možda budete bili dovoljno hrabri da ne odustajete ali se ipak savetuje manji predah.
Ljubav: Nije na odmet da kupite jedan poklon partneru kako bi stišali buru koja se podigla zbog nečijeg stava. Morate biti dovoljno fleksibilni.
Zdravlje: Imate problematiku sa srčanim mišićem.

DEVICA

Posao: Pravićete neku vrstu rezimea kako bi dovoljno dobro isplanirali svoje aktivnosti na nekom nivou koji će vam doneti dodatni novac.
Ljubav: Nemate dovoljno motiva ovom temom da se bavite jer je na red došlo razdvajanje od partnera kako bi se odmorili od cele priče.
Zdravlje: Obratite malo više pažnju na sebe.

VAGA

Posao: Prija vam šefvska pozicija I polako ćete se navići na tako nešto bez problema. Uviđate da vas ljudi cene zbog vašeg ipolomatskog I pravičnog stave.
Ljubav: Imaćete dovoljno udvarača da ćete moći slobodno da izaberete onog pravog.
Zdravlje: Imate naglašene problem sa reumom i kostoboljom.

ŠKORPIJA

Posao: Umete dobro da procenite ljude pa vas je teško prevariti I izmanipulisati. Neko će pokušati  da poroveri ove vaše osobine kroz interakciju u prolazu. Nećete se predate.
Ljubav: Uviđate poneku manu kod partnera ali ćete i brzo oprostiti kako bi mogli da uživate bez problema.
Zdravlje: Imate problematiku sa gornjim delom glave.

STRELAC

Posao: Na putu ste ostvarenju svojih želja ali isto tako i tapkanju u mestu. Možda niste očekivali ovako spor process odvijanja stvari u vašu korist. Imate isuviše ponosa da zartažite pomoć od kolega.
Ljubav: Na jednom nivou partner je u pravu kada ima stav da ste se malo više distancirali u celoj priči. Ne razume vaše povlačenje.
Zdravlje: Imate mali psihički pritisak.

JARAC

Posao: Nemate velike finansijske problem jer umete da se dovoljno dobro angažujete bez većih poteškoća. Imate dovoljno dobro razrađen posao da vam samo sitnice mogu proći kroz plan koji trenutno imate.
Ljubav: Vaši postupci sun a neki način malo čudni jer neko može da stekne utisa da ste dovoljno neemotivni I da ne zavređujete pažnju.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao: Pristižu kamate sa svih strana tako da nemate motiv da odustajete od trenutne pozicije I vrste osla koji obavljate. Imate dovoljnoosmeha na licu da možete na jedan solidan način da se uključite u dodatne poslove do duše sa malo više rizika.
Ljubav: Naziru se prmene na bolje bar da se ovaj segment vašeg života na neki način utemelji u nešto kvalitetno bez izgovora.
Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Mirna situacija na palubi broad kojim ste krenuli da osvojite svet svojim poslovnim potezima. Imaćete male krize koje su u vašem poslu neminovne ali to vas neće sprečiti da se posvetite u većoj meri celoj situaciji na pozitivan način.
Ljubav: Neko je uvideo da ste u vezi sa tajnim partnerom. Povedite računa da se ovo ne razglasi.
Zdravlje: Nesanica.

Astrolog Milica Miholjčić

(astrousluge.com)

Close