Dnevni horoskop za 28. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

Ovan

LJUBAV: Neko koga često viđate u poslovnim krugovima, moguće da se radi o Ovnu ili Jarcu trudi se da vam nametne svoju volju. POSAO: Osećate veliko olakšanje. Čitav niz srećnih okolnosti je doprineo uspehu. ZDRAVLJE: Neki pripadnici ovog znaka će osetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

Bik

LJUBAV: Dobro se osećate u društvu osobe rođene u znaku Riba a neka Škorpija je spremna da vam na svaki način izađe u susret, naročito ako planirate put. POSAO: Za neke promene na poslu vam je potrebno više novca, ali polako. ZDRAVLJE:  Nnervoza.

Blizanci

LJUBAV: Niste sigurni kako da se postavite prema osobi koja vam je draga, naročito ako očekujete od nje da vam pomogne u vezi sa jednim veoma važnim problemom. Moguće da je u pitanju obostrana ljubomora. POSAO: Pravite razne poslovne kombinacije pa ste stalno pod sresom. Manji izdaci. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

Rak

LJUBAV: Pred vama je izuzetno romantično veče. Partner vam sprema iznenađenje. POSAO: Postoji mogućnost da iznenada odete na kraći put zbog nekog novca. ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje.

Lav

LJUBAV: Znatno ste spustili kriterijume u odnosu na ranije, ali ste emotivno zatvoreni. Moguće da mnogo toga prihvatate zdravo za gotovo, naročito ako ste mladi i uvereni da neko pokušava da vam napravi intrigu. POSAO: Imate jaku konkurenciju. Neko pokušava da vas zameni i preuzme vaše radno mesto. ZDRAVLJE: Stabilno.

Devica

LJUBAV: Mnogo toga morate da rešite, između ostalog i dilemu u vezi sa nečim što je za vas prilično stresno. Ako vam se dopada jedna Škorpija ili neki Bik, nađite način kako da se sporazumete. POSAO: Imate sve u svojim rukama, od znanja do diplome, ali nemate dovoljno vere u sebe. ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga

LJUBAV: Stalno sebi nabacujete osećaj krivice, a nema razloga za to. Za svađu je potrebno dvoje. POSAO: Polako i obazrivo. Nekim kolegama možete verovati, a nekima ne. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima i bešikom kod ženskih predstavnika znaka.

Škorpija

LJUBAV: Ne uspevate da se obuzdate. U besu ste u stanju svašta da kažete iako to ne mislite. POSAO: Povedite računa o tome kako raspolažete novcem. Budite štedljivi. ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

Strelac

LJUBAV: Ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno, trebalo bi što pre donesete odluku u vezi sa svojim privatnim životom.  POSAO: Moraćete da odložite planirano putovanje bar na par nedelja. Dobitak. ZDRAVLJE: Jaka glavobolja bi vam mogla dosađivati tokom celog dana.

Jarac

LJUBAV: Emotivnu stranu života ste zanemarili. U ovom trenutku je tako i najbolje. POSAO: Morate paziti šta i pred kim pričate. ZDRAVLJE: Vodite računa o zdravlju genitalnih organa.

Vodolija

LJUBAV: Ako još uvek niste u vezi ili ste na njenom samom početku, bilo bi dobro da osobi koja vam se dopada ne pričate o svojim problemima.  POSAO: Ukoliko se bavite uslužnim zanimanjem, posla će biti više nego što očekujete. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Ribe

LJUBAV: Ne bi bilo dobro da danas započinjete bilo kakve razgovore na temu onoga što vas u velikoj meri opterećuje, naročito ako ste u vezi sa nekim ko na neki način komplikuje vaš odnos. POSAO: Postoji mogućnost da vam neki klijent odloži susret za neki drugi dan. Biće problema s novcem. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

(story.rs)