Dnevni horoskop za 27. januar

horoskop

Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene…

OVAN

Posao: Manjak novca vam neće doneti veću nervozu koliko činjenica da nemate novih ideja. Ovaj put ste sledbenik I neko ko će ići iza stopa svojih lidera. Situacija koju imate trenutno je više tranzitnog karaktera tj na kraće vreme.
Ljubav: Imate osećaj da ste se zaljubili u osobu koja vam nešt više znači. Ovi aspekti neće proći nezapaženo kod vas na polju emocija svakako
Zdravlje: Osećate mali zamor pa se savetuje odmor.

BIK

Posao: Angažovanost iz prethodnog perida vam donosi satisfakciju na velika vrata. Imate dovoljno dobre aspekte gde se nazire veći uspeh na polju finansija pa nema razloga za brigu.
Ljubav: Bićete zaljubive prirode ali sa nekom vrstom rezerve. Još uvek ste spremni da stvari proverite pre nego što donesete odluku i to zvaničnu.
Zdravlje: Idite redovno na kontrolu.

BLIZANCI

Posao: Morate da budete dovoljno ažurni jer se ovde još uvek uviđa da zaostajete a svojim kolegama što se posla tiče. Neko će vas motivisati da se izborite dovoljno na ovom segment.
Ljubav: Možda niste sigurni u svoje emocije koliko i vas  partner. Više ste detinjasto postupili u celoj priči nego što ste bili spremni da preuzmete odgovornost na jednom nivou.
Zdravlje: Možete navući neki virus.

RAK

Posao: Ako se bavite privatnim poslom još uvek imate dosta naglašene aspekte koji ukazuju da je konkurencija izuzetno prisutna pa se nemojte iznenaditi ako ne
dobijete ono što ste očekivali.
Ljubav: Isuvišeste posesivni za neke stvari. Partner nije u toj meri zadovoljan sa vama kako se činilo na početku. Budite iskreni I uvidite gde sve ovo vodi.
Zdravlje: Obratite pažnju na hranu koju jedete.

LAV

Posao: Iznenadni novčani priliv ovaj put. Možda ste intuitivno osetili bitna dešavanja na ovu temu. Pokušajte novac da sačuvate za nešto veće ulaganje ako se bavite privatnim poslom.
Ljubav: Savetuje se da spustite ego i da pokušate da živite sa partnerom u dvoje kako bi svoju vezu očuvali.
Zdravlje: Hronični bolesnici bi trebalo da obrate pažnju na svoj kardiovaskulari sistem.

DEVICA

Posao: Period je odličan da se aktivirate na ovom segment ako do sada niste. Neko je možda protiv vašeg stava ali to neće umanjiti vaš kvalitet.
Ljubav: Povlačite se iz cele priče što se tiče stalnog partnera pa se nećete dovoljno upuštati u tu problematiku u kojoj ste već dovoljno dugo.
Zdravlje: Imunitet vam je u padu.

VAGA

Posao: Imaćete odličan stav kao I dovoljno dobar razlog da se radujete većem dobitku. Možda budete dobili unapređenje pa je to još jedan razlog da se osećate odlično.
Ljubav: Venera vam daje dovoljno šarma ovaj put da pretstavnici vašeg znaka neće proći neprimećeno.
Zdravlje: Imate slabiju cirkulaciju.

ŠKORPIJA

Posao: Nećete očajavati ako budete bili u srži zbivanja gde mnogi izbegavaju upravo takvo radno mesto koje vam se nudi. Rizik je veliki ali umete vi dobro da sepostavite pa se ne očekuje loša energija.
Ljubav: Strastvena veza na pomolu, ovaj put neočekivano. Nećete se puno dvoumiti pa se očekuje brz ulazak u vezu bez velikog razmišljanja.
Zdravlje: Posetite zubara.

STRELAC

Posao: Možda vam se bilans nije poklopio dovoljno sa potrebama pa vas ovo navodi da se više angažujete. Nije na odmet da se prihvatite dodatnog posla kako bi mogli dovoljno dobro da iskalkulišete kako bi svoje hirove ispunili.
Ljubav: Još uvek se samo naziru strasti I nemate neki veći uticaj na polje emocija ukoliko sene pokrenete I konkretno iznesete svoje ideja.
Zdravlje: Solidno bez većih promena.

JARAC

Posao: Imate jednu blic šansu ovaj put. Dovoljno da se nadate povećanju svojih prihoda ako ne iz nekog drugog razloga onda bar iz hobija. Sa kolegama imate malu opkladu u vezi zarade pa igra može da počne.
Ljubav: Isuviše ste zahtevni prema partner da bi vas neko sa druge strane saslušao I bio u vašem društvu
Zdravlje: Imate naglašene aspekte koji ukazuju da se pazite poledice.

VODOLIJA

Posao: Promenljiva situacija u vašem dzepu vas navodi da se ipak odlučite za neku
vrstu drugačije kompenzacije nego što imate. Mnogi od vas će možda biti u prilici da pozajmljeni novac obrnu na jedan solidan način.
Ljubav: Ne želite veću pažnju ali se vidi da ste na distanci sa partnerom. Neke stvari ste spremni da promenite.
Zdravlje: Imate dovoljno stresa.

RIBE

Posao: Zaboravljate na veće problem I to nije ono što vas opušta u celoj priči. Niste svesni da ste sa uspehom do sada završavali posao I aktivnosti koje ste imali da ste ih dovodili o kraja. Šefovi bi mogli bogato da vas nagrade.
Ljubav: Tajna ljubavna veza koja je kod vas isuviše primarna vam daje vetar u leđa još uvek na nekom nivou.
Zdravlje: Problemi sa kičmom.

Astrolog Milica Miholjčić

(astrousluge.com)

Close