Dnevni horoskop za 26. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Posao: Ne dozvolite drugima da vam se mešaju u posao pošto će nastati haos. Neko želi da se umaša zarad lične koristi. Pazite i ako ste vi same u ulozi posrednika pošto nećete pretpostaviti prave napere osobe koja je preko puta vas. Ljubav: Ovo je nešto teži dan za one koje su avanturama. Želite da se odnos konkretizuje i vaše emocije rastu. Za ostale, ovo će biti miran dan. Zdravlje: Mogući su vam bolovi u zglobovima.

Bik

Posao: Neko će biti uz vas danas i toće vam neverovatno značiti. Pomalo ste setne i mislite o nekim dobrim prošlim vremenima. Ipak trebate da se vratite u svakodnevicu. Sitnive vam danas izmiču. Ljubav: Prijatno će vas iznenaditi nečiji poziv. Osećate nedostatak energije i na ovom planu. Teško da ćete dozvoliti nekome da vam se danas približi. Nešto spakujte u odgovarajuću fioku danas. Zdravlje: Smanjite nervozu.

Blizanci

Posao: Nešto se razjašnjava ali vi i dalje imate dilemu. Ne dozvolite da to utiče na vaš posao i komunikaciju sa saradnicima. Ljubav: Ne insistirajte na stvarima u koje ni same niste sigurne. Rešile ste da nešto realizujete pa makar i na svoju štetu. Partner ili potencijalni partner vas neće najbolje razumeti. Savet je da sačekate. Zdravlje: Dobro.

Rak

Posao: Danas razradite neke već postojeće ideje. Ne biste trebale da se bavite finansijskim konstrukcijama jer tu uporno nešto previđate. Neke novine u poslu pokreću optimizam. Ljubav: Osećaj usamljenosti je i dalje prisutan kod većine pripadnica znaka. Jedino kod slobodnih koje su nedavno upoznale starijeg muškarca emocije rastu. Zauzete bi trebalo da izbegavaju konflikte pošto neće biti produktivni. Zdravlje: Dobro.

Lav

Posao: Prijaće vam osećaj da nekome možete da pomognete. Ipak postavite izvesne granice. Vas očekuju neke dobre vesti u vezi posla ili finansija. Ovo je povoljan dan za one koje traže posao. Ljubav: Prijatna iznenađenja su vezana za finansije u porodici, preko vas ili partnera. Svakako vam se i odnos popravlja. Slobodne pripadnice znaka ostavljeju utisak gde dog da se nađu. Ipak niste za sada raspoložene da razmišljate o vezi. Sem ako se ne pojavi neko čiji je posao vezan za nekretnine. Zdravlje: Dobro.

Devica

Posao: Danas ste odlučni da nešto rešite. U slučaju da se pokrenete, očekuju vas izvesne srećne okolnosti. Jedino povedite računa o komunikaciji sa šefovima. Moguća vam je i neočekivani finansijski dobitak. Ljubav: Maštateo nekome ko bi mogao da vas potpuno opusti i probudi onaj naženstvarniji deo vas. Slobodne pripadnice znaka će još malo sačekati na tako nešto. Može vam se javiti neko iz prošlosti. Zauzete imaju potrebu da se na neki način približe partneru. Zdravlje: Dobro.

Vaga

Posao: Ubrzavate tempo u poslovima u kojima ste trenutno. Prijatno ćete se iznenaditi postignutim rezultatima. Dobro funkcionišete u aktivnostima koje obavljate samostalno. Smanjite tenziju i napravite plan rada. Ljubav: Prija vam nečija pažnja ali i dalje niste sigurni šta biste. Ne savetuje vam se da se oslanjate na prijatelje da biste doneli takvu odluku. Dajte sebi još vremena i slušajte svoju intuiciju. Zauzetim pripadnicama znaka je moguće razdvajanje od partnera. Zdravlje: Mogući su vam problemi sa stomakom.

Škorpija

Posao: Danas radite samo ono što možete do kraja dana da privedete kraju. Rasejane ste pa su moguće greške koje će drugi primetiti. Ljubav: U emotivnom delu ste impulsivne. Zauzete partner danas ne razume najbolje. A to vas može da iznervira. Slobodne mogu pogrešno da procene muškarca kojeg su nedavno upoznale i eto komplikovane komunikacije. Ali bitno je da vama nije dosadno. Zdravlje: Grlo vam je na udaru.

Strelac

Posao: Vaše raspoloženje je promenljivo danas pa samim tim i odnos sa saradnicima. Trudite se da se okružite pozitivnim ljudima. Izbegavajte tračeve pošto ćete se samo iznervirati. Ljubav: Imate potrebu za nečijom pažnjom. Ovo može da bude uspešniji dan slobodnim pripadnicama znaka. Možete da produbite komunikaciju sa osobom koja vam je već izvesno vreme simpatična. Zauzete u slučaju da ne fobiju pažnju partnera, težiće ka raspravama koje ničemu ne vode. Zdravlje: Smanjite stres.

Jarac

Posao: Danas izbegnite partnerstva pošto mogu da idu samo na vašu štetu. Javlja se želja da se osamostalite i nervira vas to što radite tuđ posao. Nije vam povoljan dan da pokrećete stvari na tu temu. Ljubav: Libido vam je jak i prija vam flert. Nećete dozvoliti da stvari idu predaleko. Naravno u trenucima kada vi glumite nezainteresovanost ponuda za nešto ozbiljno uvek ima. Sve je to preozbiljno za ono što vi u suštini sada želite. Postavite jasne granice. Zauzetima je ovo veoma harmoničan dan. Prijaju vam zajdničke aktivnosti. Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Posao: Želite da zasijate ali neko ko je po položaju iznad vas prati svaki vaš korak. Još uvek nije vreme da se opustite. Budite strpljive u komunikaciji sa saradnicima. Do vas dolazi neki trač ali ništa ne govorite dok se nešto ne potvrdi. Ljubav: Bavite se analizom proteklih emotivnih dešavanja. Sasvim slučajno ćete upoznati nekoga i zaonteresovati se, bilo kog da ste statusa. Zauzetim pripadnicama znaka je savet da ne preteraju jer će partner primetiti vašu zanesenost. Zdravlje: Dobro.

Ribe

Posao: Možete da očekujete izvesne srećne okolnosti u slučaju da funkcionišete u skladu sa svojim osećajima. Spontanost je vaš adut. Neko vam prilazi sa odličnom ponudom o kojoj biste trebali da razmislite. Ljubav: Zauzete brinu za nekoga iz kruga porodice ili sa parterome zajedničkim snagama rešavate nešto. Možete da očekujete uspeh u onome što radite. Slobodne pripadnice znaka su zamišljenje i možda ne primete nečije interesovanje. Zdravlje: Dobro.

(blic.rs)