Dnevni horoskop za 21. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Utišajte svoju prgavu narav i želju za svađom. Bitno je da danas saslušate šta imaju drugi da vam kažu. Isplatiće vam se.

Bik

Danas se pobrinite za svoje najmilije. Posvetite se njima i kući. Ovo će vam pomoći da skrenete misli s posla, zbog čega ćete smireno dočekati lepe vesti.

Blizanci

Osećate veliki nalet energije koji vas navodi da razmislite o svojim osećanjima. Uvek postupajte u skladu sa njima.

Rak

Velika vas sila vodi u svemu što radite danas, tako da bi bilo dobro da se potrudite da obavite što više. Predstoji vam nekoliko sporijih dana.

Lav

Danas morate biti praktični. Fokusirajte se na ono značajno a sanjarenje ostavite za drugi dan. Ako sada zasučete rukave, isplatiće se.

Devica

Možda su vas mučile intenzivne emocije, ali danas ćete se konačno smiriti. Dokle god se ne prepuštate nezadovoljstvima bićete dobro.

Vaga

Iskrenost se isplati i to ćete danas i dokazati. Vreme je za otvoren razgovor sa partnerom. Iznenadićete se koliko može imati razumevanja.

Škorpija

Pokušajte da u potpunosti iskoristite ovaj dan jer ovoliko energije niste skoro imali. Osećate nalet motivacije koji vam može pomoći na svim poljima, posebno na poslovnom planu.

Strelac

Znam da se osećate usporeno ali dešavaju vam se presudne stvari u životu. Ne spavajte, i prionite na posao.

Jarac

Spustite se na zemlju, makar na kratko. Znamo da vam se sviđa tu u oblacima, ali imate gomilu praktičnih problema koje morate rešiti.

Vodolija

Ozbiljno shvatite svoje emocije danas, i pratite svoj instinkt. Ipak, ne postupajte prenagljeno da vam se ne bi obilo o glavu.

Ribe

Ovo je sjajan dan za vas. Odmorili ste i osećate se spremno za sve što je pred vama. Ono što ste planirali moglo bi da vam se konačno isplati, i jake sile vas vode ka cilju.

(story.rs)