Dnevni horoskop za 2. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju za danas…

Ovan

Posao: Svoje znanje i sposobnosti koristićete za pomoć drugima i bićete otvoreni za saradnju. Dobitke možete ostvarivati kroz bilo koju vrstu udruživanja, verovatno sa prijateljima ili osobama sa kojima dugo saradjujete.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu stvari će se odvijati nekako brzo i onako kako vi to u suštini želite. Biće tu mnogo interesantnih ideja, inspiracije, pokretanja i akcije na jedan suptilan način. Zauzeti Ovnovi će osvežiti svoj odnos sa voljenom osobom, a slobodni će izenanda naći na nekoga ko će pokrenuti maštu.

Zdravlje: Treba vam više odmora.

Bik

Posao: Dobro ćete se pokazati u zajedničkom poslu sa partnerima. Mogli biste i da pokrenete sklopanje unosnog poslovni ugovor koji bi vam mogao doneti dosta koristi i velike dobitke u narednom periodu.

Ljubav: Lutaćete u nekim svojim razmišljanjima kada je ljubav u pitanju. U pomoć vam dolazi vaša intuicija koja će vam u trenutku dati odgovore na mnoge dileme. Stoga se saberite i usresredite na ono što osećate i želite.

Zdravlje: Dajte sebi oduška i opustite se tokom dana jer stres negativno utiče na vaš imunološki sistem.

Blizanci

Posao: Želite na napravite neke kreativne promene na poslovnom planu, kroz nalaženje boljih i kvalitetnijih metoda rada. Sigurno ostvariti napredak na poslovnom planu već od početka naredne nedelje.

Ljubav: U ljubavnom životu činiće vam se kao da gubite sigurno tlo pod nogama. Ništa vam se neće činiti sigurno. Svaki vaš potez mogao bi da izazove još veću nestabilnost, pa se stoga držite samo proverenih obrazaca ponašanja, naročito ako ste u vezi. Kod slobodnih će ovakvo ponašanje privući jako originalnog partnera, ali ćete teško sebe zamisliti u vezi na duže staze.

Zdravlje: Dobro.

Rak

Posao: Nalazićete nova zadovoljstva u vašem poslu i zauzimaćete nove stavove koji će na neki način biti napredniji i pozitivniji od dosadašnjih. U svoj način rada unećete neke nove metode, koje će vam omogućiti da postižete bolje rezultate.

Ljubav: Situacije će vas stalno dovoditi u priliku da budete brižni prema nekome. Oni koji još traže srodnu dušu, biće dobro raspoloženi i pozitivno nastrojeni – a to je dobitna kombinacija.

Zdravlje: Povedite više računa o koži i ishrani.

Lav

Posao: Pogodan za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uredivanje vašeg radnog okruženja. Takođe, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženjene zaposlenja kao i za promenu radnog mesta. Ljubav: Očekuje vas jedan lep i optimističan dan kada je ljubav u pitanju. Otvorena su vam vrata za zbližavanja, za ljubavne avanture i za ispunjavanje nekih vaših želja. Jedino Lavovi koji su u dugim vezama danas mogu biti malo sebičniji – i eto povoda za nesuglasice. Zdravlje: Pazite se upala grla i problema sa sinusima.

Devica

Posao: Saradnja sa drugima biće podložna oscilacijama. Najbolje bi bilo da isključite telephone I ne brinete puno o poslovnim obavezama.

Ljubav: Vaši emotivni problemi se odnositi na nedefinisane odnose koji vas opterećuju, kao i vašu neodlučnost šta preduzeti povodom toga. Rešenje je blizu.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Vaga

Posao: Optimistično posmatrate vaše poslovne planove i obaveze – sa razlogom. Pratiće vas srećne okolnosti na finansijskom planu, tako da će vam se pružiti prilika za ostvarivanje značajnih dobitaka.

Ljubav: Iskrena komunikacija, ljubaznost, šarm i zavidna elokvencija – sve su to vaši kvaliteti kojima ćete danas poboljšati svoje privatne odnose, naročito sa suprotnim polom. Privlačite osobe suprotnog temperamenta od vašeg.

Zdravlje: Pluća i tetive su vam slabe tačke.

Škorpija

Posao: Imate jasne ciljeve, osećaćete pojačanu potrebu za napretkom i bićete motivisani da ulažete više napora u sve ono što radite a po vama ima perspektivu. Tragaćete za konstruktivnijim i efikasnijim načinima za postizanje planiranih ciljeva.

Ljubav: Delovaćete čak i previše sigurno u svojim ljubavnim nastupima, a to bi nekom moglo da ide na živce. Kad se tome doda i dobra prilika kroz izlazak na atraktivna mesta zabave – mnoge osobe ćete zavesti kao od šale.

Zdravlje: Moguć je problem sa spazmom mišića u ramenom delu.

Strelac

Posao: Vaš osećaj za lepotu doći će do izražaja. Postićićete više uspeha ako se bavite poslovima vezanim za međuljucke odnose, naročito psihologiju i marketing.

Ljubav: Izlazite, družite se, volite, budite otvoreni i veseli, jednostavno uživajte. Sve će vam ići od ruke. Jedino čega biste trebali da se pazite jeste suviše naglašen hedonizam, naročito kod zauzetih Strelčeva.

Zdravlje: Izbegavajte konzumiranje alkohola i suviše masne hrane.

Jarac

Posao: Ako planirate da počnete posao sa jednim prijateljem, to vam se u budućnosti može višestruko isplatiti. U poslu ćete biti nešto fleksibilniji nego inače.

Ljubav: Voljenu osobu ćete iznenaditi pažljivo biranim rečima kojima ćete izraziti svoju naklonost. Neki će zajedno poći na kraći romantični put. Slobodni Jarčevi bi mogli da sretnu osobu koju priželjkuju upravo na nekom kraćem putu koji će vam se iznenada ponuditi.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija

Posao: Pružiće vam se izvanredne prilike za napredak u karijeri, kao i za sticanje nekih priznanja, posebno onih od strane javnosti. Ovo je vreme kada možete da se opustite i uživate u pohvalama ljudi iz okruženja. Samo još da ih iskoristite.

Ljubav: U jednom trenutku ćete biti odlično, sve će teći glatko, a već u drugom ćete biti nešto sasvim drugo, na rubu svađe. Potrebno je da se prilagodite. Kada naiđu provokacije, savet je da ne reagujete. Slobodni će upoznati nekog mlađeg ko će vam održati pažnju.

Zdravlje: Dobro.

Ribe

Posao: Ovaj dan vam je pogodan za neku vrstu usavršavanja u poslu, a mnoge Ribe mogu da materijalizuju neki svoj hobi. Razmislite o tome jer vam je naredna nedelja povoljna za pokretanja tog tipa.

Ljubav: Danas ćete se teško snalaziti u stvarima koje se tiču ljubavi. Činiće vam se da ništa nije sigurno i da se stvari odvijaju potpuno van vaše kontrole, a da vi ulazite u nekakav lavirinit. Pojednostavnite stvari i fokusirajte se na ono što vam je važno u ovom trenutku.

Zdravlje: Skloni ste upalama.

(blic.rs)