Dnevni horoskop za 18. januar: Device, prihvatite igru zavođenja koja vam se pruža!

horoscope-px
Foto: Pixabay.com

Šta vam zvezde predviđaju za danas…

OVAN

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite.

BIK

Neko remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Delujete napeto, potrebna vam je nečija emotivna podrška. Grlo vam je preosetljivo.

BLIZANCI

Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet. Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju.

RAK

Lakše vam je napraviti vaš plan nego se prilagodjavati tuđem. Međutim, ako to odlučite tada trebate prestati da se uporedjujete s drugima. Svaka sloboda nosi sa sobom i određene odgovornosti, pa ako odlučujete sami, tada sami trebate snositi i posledice. Ali, to vam u ovom trenutku neće teško pasti.

horoscope
Foto: pixabay.com

LAV

Nastojte da to što planirate bude u skladu sa vašim trenutnim mogućnostima i sposobnostima. Potrebno je da se reorganizujete i da napravite izmene u vašim planovima. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za bolju organizaciju vašeg zajedničkog života, posebno ako ste u braku. Problemi sa disajnim putevima.

DEVICA

Stalo vam je da ostavite jak utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u odredjenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavodjenja.

VAGA

Mnogo novca danas može proći kroz vaše ruke, ali se verovatno neće duže i zadržati, jer ste skloni da pravite velike troškove. Moguća su ulaganja u novi posao. Sve što kažete osobi koja vam je draga, bilo da se radi o simpatiji ili stalnom partneru, biće pogrešno protumačeno. Zato je bolje da ne otkrivate svoja osećanja.

ŠKORPIJA

U kreativnoj ste fazi pa bi bilo dobro da uzmete odmor od svakodnevnih obaveza i posvetite se planiranju budućnosti. Ali ukoliko to nije moguće bar rasporedite dan tako da vam ostane vremena za misaone aktivnosti. Emotivni partner neće biti oduševljen time ali danas vam je to optimalno rešenje, jer vam je koncentracija na zavidnom nivou.

horoscope
Foto: Pixabay.com

STRELAC

Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja. Posetite dermatologa kako bi rešili probleme koji vas duže vremena muče. Takodje mogući problemi sa varenjem.

JARAC

Partner sumnjičavo gleda na vaše duže ostajanje na radnom mestu. Ukoliko nastavite sa prekovremenim radom postoji šansa da napravi scenu koja vam se nimalo neće svideti. Ponašajte se disciplinovano i odgovorno prema svom zdravlju, jer se često nalazite pod stresom. Moguće su češce glavobolje kao i povremene stomačne tegobe.

VODOLIJA

Rizik na poslu vam donosi mnogo stresa. Pokušajte da se smirite jer će do kraja nedelje biti mnogo burnih situacija. Previše partnerove pažnje vas guši. Ne govorite mu to jer ćete ga povrediti. Nađite drugi način da mu to stavite do znanja. Hronično ste umorni. Potrudite se da ranije idete u krevet.

RIBE

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Više odmarajte što u prevodu znači manje vremena pred kompjuterom i tv ekranom.

 

(Vesti-info.rs/Story.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close