Dnevni horoskop za 18. decembar

horoskop

Šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Ljubav: U Vašem okruženju postoji osoba koja Vas posmatra već duže vreme. Ako ste slobodni, pokušajte da obratite pažnju, šta se dešava oko Vas.
Posao: Nije ni Vama baš sasvim jasno kako se to dogodilo ali ono što može da se kaže jeste da ste tokom ovog dana imali mnogo sreće!
Zdravlje: Povremene glavobolje, potrebno Vam je vise odmora.

Bik

Ljubav: Potrebna Vam je promena i žudite za novim uzbuđenjima. Dobićete ih.
Posao: Imate veliki pad koncentracije, obratite pažnju da ne pravite velike polsovne propuste, jer se to može odraziti na Vašu polsovnu budućnost.
Zdravlje: Vidan je pad energije, morate malo povesti računa o zdravijem životu.

Blizanac

Ljubav: Malo ste površni, nervozni. Imate osećaj da se ništa ne dešava, ali to nije realno stanje, takav je osećaj zbog Vaše lične nesigurnosti.
Posao: : Potpuno realno i trezveno procenjujete situaciju i imate sasvim dovoljno energije da sa svojim obavezama izađete na kraj kao pravi majstor!
Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnje komplikacije.

Rak

Ljubav; Skloni ste samosažaljenju. Morate se malo menjati. Partneru je više dosadilo da sluša Vaša obećanja, očekuje da vidi Vaša dela.
Posao: Poslovni aspekti su Vam dobri. Ako ne radite pokušajte da povoljne aspekte iskoristite u svrhu  pronalaska novog posla.
Zdravlje: Problemi sa pritiskom, malaksalost, pad imuniteta.

Lav

Ljubav: Imate mogućnost da nastavite vezu iz prošlosti. Ako ste sada zauzeti, pazite da ne zakomplikujete stanje na polju emocija.
Posao: Strelac ili Riba Vam mogu učiniti zaista veliku i važnu uslugu. Idealan dan za sve one koji su očekivali neki priliv novca danas.
Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, ali se ne vide veći problemi u toku dana.

Devica

Ljubav: Problem da pokažete svoje emocije. Osećate neki vid blokade, tako da Vam uvek fali snaga da započnete neku priču. Blokirate se na samom kraju.
Posao: Polako se oslobađate svojih strahova i spremno koračate u nove radne pobede! Aspekti su veoma povoljni i treba da ih iskoristite!
Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije probleme.

Vaga

Ljubav:  Nekako ste nesigurni u sebe, a to se kod Vas reflektuje tako sto sumnjate u svaku osobu, mogucnost. Morate malo stabilnije definisati sta zelite, to je okidač za stabilnost na polju emocija.
Posao: Imate neke sumnje ali bez realnog osnova. Pokušajte da ne radite ništa nepromišljeno.
Zdravlje: Prekontrolišite žlezde, pre svega štitnu žlezdu.

Škorpija

Ljubav:  Veoma povoljan dan! Uživaćete u svoj pažnji i ljubavi koju dobijate i samim tim imati priliku da uzvratite istom merom. Onaj ko je pored Vas je srećan čovek danas!
Posao: Poprilično ste zabrinuti po pitanju svog psola. Za sada ne mozete uticati na okolnosti koje Vam poprilično otežavaju način poslovanja.
Zdravlje: Problemi sa stomakom, osećaj iscrpljenosti.

Strelac:

Ljubav: Moguće je da ćete imati nametanje nekih obaveza od strane Vašeg partnera. To je samo ispit Vaše zrelosti.
Posao: Sve više ste svesni okruženja u kom se nalazite i jasno Vam je da imate priliku da napredujete! Prihvatite ono što Vam se pruža!
Zdravlje: Bolivi u mišićima i zglobovima

Jarac 

Ljubav: Prepiska sa osobom iz drugog grada može da se pretvori u nešto veoma zanimljivo. Predložite joj da dođe preko vikenda.
Posao: Previše se opterećujete nekim nebitnim detaljima na svom poslu. To može da Vas natera da napravite nepromišljene greške.
Zdravlje: Problemi sa zubima.

Vodolija

Ljubav:  Danas zračite pozitivno. Odličan dan da inpresionirate svog partnera, provedete divne trenutke.
Posao:  U konstantnoj ste potrazi za novim poslom. Nemojte da klonete duhom, od danas počinje povoljan period za Vas.

Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku.

Riba

Ljubav: Imate nerealne ciljeve, tražite savršenstvo, a na kraju napravite užasnu procenu partnera.
Posao: Poslovni aspekti su Vam povoljni, moguć novčani dobitak, ili pak neki vid unapredjenja na polju poslovanja.
Zdravlje: Sklonost depresiji, potreba za izolacijom. Konsultujte se sa lekarima.

(astrousluge.com)