Dnevni horoskop: Blizanci moraju da se iskuliraju, Jarčevi će postići čudo

horoskop-p
Foto: pixabay.com

Dnevni horoskop za 03.09.2017. godine.

Ovan

Danas biste se mogli da se osećate dosta vrckasto ali i vickasto. Komične scene i humor će vam biti stalno u glavi, a moguće je da ćete shvatiti kako ste pronašli nekog sličnog sebi. Svakako će vas današnji dan samo zbližiti. Naravno, biće tu još dosta toga što ćete želeti da saznate, a smeh će biti način da dođete do toga.

Bik

Trenutna planetarna energija doneće malo humora u vašu potencijalnu strasnu vezu. Moguće je da ćete shvatii kako postoji daleko više hemije između vas dvoje nego što ste mislili. Moraćete pronaći način da je iskažete inače ćete pući oboje. Malo razonode i veselosti svakako može biti jedan od načina da se osećate relaksirano i udobno. Uživajte danas.

Blizanci

Danas biste mogli imati osećaj da se voljena osoba igra sa vama ili šali na vaš račun. Trenutna astralna energija sugeriše da možda nećete biti u stanju realno da sagledate situaciju. Moguće je da ćete sve gledati očima komičara. Zastanite malo i nemojte kretati odmah u napad!

Rak

Današnja astralna energija pruža vam mogućnost da mudrije odreagujete po pitanju svoje intimne veze. Možda bi bilo mudro da odvojite vreme i dobro sagledate sve činjenice i želje. Ali, bez obzira na sve mogućnosti, ideju da se osvetite odmah odbacite. Ustvari, humor i smeh su bolji način da se izborite sa tim.

Lav

Danas možda nećete biti u stanju da ispoljite sav svoj super-cool stav, zbog trenutne astralne energije. Neko kome ste veoma privlačni nateraće vas na smeh, ali to će više biti histeričan smeh, koji nikako ne želite. Možda biste trebali da pribegnete dostojanstenoj mirnoći i mudrosti, kako ne biste izgubili kontrolu. U najmanju ruku neka primeti da ste ljudsko biće, ostalo ostavite za sutra!

Devica

Trenutna astralna energija danas unosi zrnce mudrosti u vaš ljubavni život, u najboljem smislu te reči. Ukoliko idete na zabavu ili neki društveni događaj, onda se pripremite da se sretnete sa nekim ko će vam izmamiti veliki osmeh. Možda on-ona deluje pomalo luckasto, ali nakon večerašnjeg susreta, uvidećete da je pravo osveženje u vašem životu.

Vaga

Trenutna astralna energija donosi šansu da ispitate svoja osećanja u vezi neke veze ili određene osobe. Ukoliko idete na sastanak večeras, onda slobodno očekujte da se povede razgovor o duhovnom ili čak o metafizici, što će vam pomoći da razumete bolje te pricipe. Postoji nešto u vezi vaše obostrane energije koja može staviti u prvi plan avanturističke ideje. Deluje da ste zaista skladan par! Uživajte.

Škorpija

Postoji veliki ljubavni potencijal u vazduhu danas, sa trenutnom planetarnom energijom. Na kraju, neki određeni sastanak možda neće započeti vrtoglavom privlašnošću, već više kao prijateljstvo. Mogli biste uvideti kako se lako opustite u društvu onog drugog, pričate i šalite bez bojazni kakav ćete utisak ostaviti. Ponekad je to bolji način da se neka veza razvije u nešto dublje.

Strelac

Današnaj astralna energija kombinuje mistično i magično u vašem životu. Ukoliko idete na važan prvi sastanak, onda možda uvidite kako vam se osećanja razvijaju jako brzo i duboko. Možda ste se vas dvoje sreli u neki prošlim životima i bili na nekom nivou razumevanja. Sada ste se sreli ponovo!

Jarac

Danas možete postići čudo, posebno sa ovakvim planetarnim uticajem. Radi se o tome da se jako dobro osećate, ali takođe i partner. Iskoristite ovu priliku da proširite svoje vidike i uradite nešto zabavno i edukativno zajedno, posebno ako će to pomoći u napretku vaše veze. Proširite vaše zajedničke vidike!

Vodolija

Današnja astralna energija ohrabriće vas da imate vere u sebe i povedete razgovor sa nekim ko vam se odavno dopada i za koga mislite da je daleko iznad vas. Imajte na umu da je to samo u vašoj glavi i da ste ga vi postavili na pijedestal. Danas biste mogli uvideti da se on-ona oseća isto kao i vi, i da mu je drago da ste konačno napravili taj korak i prišli.

Ribe

Danas se proveselite sa svojim partnerom jer vas zvezde posebno ohrabruju za tako nešto. Nema potrebe preterivati, ali pokušajte da organizujete neki romantičan i zabavan momenat, možda i sa prijateljima, koji će vas opustiti i nasmejati. Osećaćete se daleko bolje, a i vaš partner.

(Horoskopius/noizz.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close