DA SE NAJEŽIŠ: SVATOVI OTPLESALI RATNIČKI PLES Mladenci im se pridružili u Haki (VIDEO)

mladenci
Foto: Foto: BBC Urdu / youtube

Jedno venčanje na Novom Zelandu postalo je zanimljivo celom svetu za samo 24 časa nakon što je na internetu osvanuo video tradicionalnog Haka plesa Maora koji su gosti priredili za mladence.

Nakon što je kum održao govor, dvadesetak gostiju je ustalo i zaplesalo tradicionalni ratnički haka ples. Taj prizor, koji je veoma dirnuo mladence, Alaju i Bendžamina Armstronga, podstakao je emocije i kod mnogih gledalaca.

Snimak je pogledan preko 19 miliona puta.

– Znali smo da su organizovali haku ples, ali ne i da će učestvovati toliko njih. A kad se moj najbolji prijatelj priključio njima to je bilo još jedno iznenađenje – prokomentarisao je mladoženja.

Mlada se rasplakala

Iznenađenje je dirnulo i mladu koja dolazi iz porodice sa korenima Maora pa se čak u jednom trenutku i rasplakala.

– Volim tu stranu svog porekla, ali ovog puta je ples bio drugačiji jer smo znali da su uvežbali samo za mene i mog supruga. Zaista je bio blagoslov da budemo deo toga – rekla je vidno raznežena mlada koja se sa deverušama pridružila plesu ratnika.

Mladenci su se uključili u haku kako bi pokazali svoje poštovanje prema onome što su prijatelji napravili za njih. Nakon što je ples završen, na snimku se vidi kako Bendžamin zahvaljuje prijateljima naslanjajući svoje čelo na njihovo što je njihov tradicionalni pozdrav.

Pogledajte ovaj ratnički ples:

(blic.rs)

Close