Ceo život pogrešno stavljate sijalice na jelku! Ono kružno ne valja, ovako bi trebalo (VIDEO)

jelka-kicenje
Printskin: Youtube/Porch

Da li ste okitili jelku? Stanite! Pročitajte tekst i kreirajte najsvetlucaviju novogodišnju jelku u životu

Svi imamo neke svoje novogodišnje i božićne tradicije, a posebno kada je reč o kićenju jelke i postvaljanju kućne dekoracije. To je stvar navike, a jedna od navika većiine nas je da svetiljke postavlja horizontalno i kružno oko jelke. E u vezi sa tim imamo nove vesti – to je pogrešan način da postavite lampione!

Prema rećima dizajnera Frančeska Bilota, kružno stavljanje svetiljki oko grana jelke nije dobar način za pravi novogodišnji efekat jer se tako sjaj sijalica izgubi u sredini drveta. On tvrdi da bi zapravo trebalo da ih postavljate vertikalno.

– Na ovaj način, kada ih postavljate od vrha stabla vertikalno, od grane do grane, svaka sijalica će svetlucati u svom punom sjaju – kaže Frančesko za HouseBeautiful.com.

Pogledajte kako to Frančesko radi:


Da biste dobili maksimum svetlucanja od svoje jelke, Frančesko preporučuje da postavljate svetiljke počevši od vrha jelke i od da kraja leampiona bez utikača, te da pustite svetiljke da vise do podnožja drveta. Potom napravite razmak od tri-četiri centimetra i vratite svetiljke nazad do vrha drveta. Ponavljajte proces u zavisnosti od dužine lampiona. Cela vaša jelka biće prekrivena treperavim sijalicama.

 

Kako biste osigurali da jelka i u sredini blista, postavite sjajne ukrase dublje unutar grana tako da oni reflektuju svetlo.

A dodatni bonus je što ćete, kad demontirate jelku, lampione skinuti mnogo lakše, bez nereda jet se svetiljke neće upetljati međ umutrašnje grane jelke.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close