ASTROLOGIJA Šta donosi poslednja Mesečeva četvrt u Škorpiji: Čuvajte se ljubomore!

horoskop
Foto: Pixabay.com

Šta donosi poslednja Mesečeva četvrt u Škorpiji. Inkonjunkcija sa Marsom budi strast i burne emocije, što može da dovede i do raskida

JEDNOM godišnje, Mesec ulazi u svoju poslednju fazu u Škorpiji kada obrazuje kvadrat sa Suncem u Vodoliji, a ove godine to će biti 19. januara. Iako je poslednja četvrt jednom godišnje u osmom zodijačkom znaku, Mesec ne obrazuje svake godine iste aspekte sa ostalim tranzitnim planetama.

Osim kvadrata sa Suncem, Mesec će ove nedelje biti u sekstilu sa Merkurom u Jarcu, planetom biznisa, što odgovara naučnicima, arheolozima, lekarima, farmaceutima, prodavcima i kupcima nekretnina, osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti ili sarađuju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Inkonjunkcija sa Marsom, jednom od tri ljubavne planete u Ribama, budi strast i podstiče ljubomoru što može da rezultira burnim ljubavnim scenama ali i raskidima veza. Nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce) donosi češće promene raspoloženja i emotivne reakcije koje će u ovom periodu više pogađati žene nego muškarce, a najviše Rakove, Bikove i Ribe.

OVAN (20. 3 – 18.4)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući novca i seksa, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, kao i rasprave zbog partnerove potrebe za dominacijom.

BIK (19. 4 – 20.5)

Naglašeno polje partnerskih odnosa nagoveštava mogućnost susreta sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji. Možete da dođete do veće sume novca, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (20. 5 – 20.6)

Kvadrat između Meseca u astrološkoj kući posla i Sunca u kući kreativnosti, upozorava da se klonite mogućih nesuglasica sa saradnicima i kolegama. Umetnike očekuje uspeh.

RAK (20. 6 – 22.7)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju kreativnosti i ljubavi, donosi vam uspeh na poslu ako se bavite naučnim radom ili nekim kreativnim zanimanjem.

LAV (22. 7 – 22.8)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u četvrtoj astrološkoj kući možete da uspostavite saradnju sa strancima ili da pređete na neko bolje radno mesto, naročito ako ste lekar ili farmaceut.

DEVICA (22. 8 – 22.9)

Poslednja Mesečeva četvrti u astrološkom polju kraćih putovanja, nagoveštava mogućnost uspostavljanja dugoročne i isplative saradnje sa strancima, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi.

VAGA (22. 9 – 22.10)

Izazovan aspekt između Meseca u vašoj astrološkoj kući posla i ljubavi i Sunca, može da vam donese uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku utiče na uspostavljanje boljih odnosa sa saradnicima, naročito ako ste lekar, farmaceut, naučnik, posebno arheolog.

STRELAC (21. 11 – 20.12)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašoj kući podsvesti i tajni veće su šanse da postignete isplative dogovore sa poslovnim partnerima i potencijalnim saradnicima.

JARAC (20. 12 – 20.1)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju flerta i kontakata sa strancima, može da vas usmeri ka saradnji s osobama koje već poznajete preko zajedničkih prijatelja.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Kvadrat između Sunca u vašem znaku i Meseca u kući karijere, podstiče vas da se aktivirate oko nekog poslovnog prostora ali vas čini i prilično nervoznim zbog novih poslova sa strancima.

RIBE (19. 2 – 20.3)

Naglašeno deveto polje sa poslednjom Mesečevom četvrti, kao i vaše polje ličnosti sa tri ljubavne planete, najavljuje nove poslove sa strancima, kao i uvećanje prihoda preko kontakata sa poslovnim partnerima iz prekooekanskih zemalja.


NE POČINjITE NOVE POSLOVE, DOK NE ZAVRŠITE STARE

KADA je Mesec u fazi opadanja, više ste usmereni ka podsvesti, pa su vam mašta i intuicija naglašeniji nego inače. Ne bi trebalo da započinjete neke važne, velike poslove, bolje proanalizirajte ono što ste do tada uradili i polako privodite kraju poslove koje ste započeli u vreme Mladog Meseca, krajem decembra prošle godine.

 

(Vesti-info.rs/novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close