ASTROLOGIJA Direktan hod Urana: Poslovni uspesi na početku 2017!

horoskop-uran
Foto: Pixabay.com

Uran kreće direktnim hodom u vreme mladog Meseca, što će uticati na sve znake. Pripremite se za emotivna uzbuđenja, kada Venera 3. januara uđe u znak Riba, mnogi će se zaljubiti kao nikada do sada

Uran, planeta neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 29. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vreme mladog Meseca u Jarcu. Ovo će uticati na sve znake, jer ovakav završetak stare godine najavljuje poslovni uspeh u Novoj godini, o čemu svedoči i naglašen znak ambicioznog Jarca, kojim upravljaju Saturn (iz Strelca znaka inostranstva) i Uran.

Pripremite se i za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. januara ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada. Budući da je uticaj Urana naglašen u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, ovi znaci će najviše osetiti „buđenje“ Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

OVAN (20. 3 – 18.4)

Uran kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam obnovu saradnje sa strancima kao i nove mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

BIK (19. 4 – 20.5)

Možete da dobijete ponudu za angažman u nekom novom projektu, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa umetnošću, novim tehnologijama ili tehnikom.

BLIZANCI (20. 5 – 20.6)

Uran kreće direktnim hodom u vreme punog Meseca u vašem znaku, donoseći vam priliv novca, naročito ako radite u marketingu, turizmu ili medijima.

RAK (20. 6 – 22.7)

U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, možete da postignete dogovore o isplativoj saradnji sa strancima na nekom zanimljivom projktu, posebno ako se bavite umetnošću, sportom ili naukom.

LAV (22. 7 – 22.8)

Uran, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa kreće direktnim hodom donoseći vam iznenadni susret sa sa mlađom atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla.

DEVICA (22. 8 – 22.9)

Merkur, simbol pregovora, u Jarcu donosi vam profesionalnu satisfakciju i uvećanje prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili ste zbog posla prisutni u javnosti.

VAGA (22. 9 – 22.10)

Direktan hod Urana preko vaše astrološke kuće ljubavi i kreativnosti donosi vam uspeh i novac, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Poznanstvo sa interesantnom osobom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Direktan hod Urana preko vašeg astrološkog polja posla može da vam donese iznenadnu promenu radnog mesta ili posla, naročito ako radite u zdravstvu, bavite se farmacijom i sl.

STRELAC (21. 11 – 20.12)

Aspekti Urana u direktnom hodu i Saturna u vašem znaku, u vaš život mogu doneti nekoga od koga vas deli veća razlika u godinama. Izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim partnerom.

JARAC (20. 12 – 20.1)

Trigon između vladalaca vašeg znaka, Saturna u Strelcu i Urana u direktnom hodu preko Ovna, planeta ambicije i novih tehnologija donosi vam šanse da brzo zaradite dosta novca.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Direktan hod vašeg vladaoca Urana preko znaka Ovna donosi vam mogućnost češćih poslovnih putovanja i kontakata sa strancima. Ipak, izbegavajte stresne situacije i nepotrebne troškove.

RIBE (19. 2 – 20.3)

Direktan hod Urana donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnih ili paralelnih poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Obratite pažnju na komunikaciju sa mlađim saradnicima.

KONTAKT SA STRANCIMA

Direktan hod Urana do 2. avgusta iduće godine, trebalo bi da iskoristite za uspostavljanje ili obnavljanje kontakata sa strancima, stručno usavršavanje, učenje stranih jezika, pohađanje seminara i kurseva, angažman u medijima, političkim i drugim udruženjima, kao i sektoru IT tehnologija.

 

Astrolog: Marina Jungić Milošević

(novosti.rs/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close