ASTRO KUTAK – Teško mu je odoleti: Ljubav sa ovim znakom je poput igranja s vatrom!

beautiful
Foto: Pixabay.com

Očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite da priđete jako blizu, ali ako niste pažljivi u koracima, možete se žestoko opeći.

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti!

On je – Ovan!

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete ulje na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju se ponašati slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Na Antarktiku pronađen NLO – prenosi Ruski portal „URA“ – VIDEO

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.
Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj šou, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođr vrlo kontrolorska.

Oni mogu pokušati da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da ssrađuje ili da se drži njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju za sobom da ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

Tamna priroda Ovna može od odanosti napraviti veoma fluidnu definiciju. Oni mogu biti skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka popraćenog lepim gestocima, i dalje će biti u mogućnosti da osvoje partnera.

Ovan i seksualnost

Njima je potreban fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri ukoliko želite da ga zainteresujete

On se baca odmah na stvar i želi da mu se predate u potpunosti. On se želi izgubiti u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može uplašiti.

Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za mlekom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je glavni prioritet.

Evo zašto su su baš LAVOVI kraljevi horoskopa!

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usudi pitati.

On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje.

(Superzena.b92.net)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close