VEZANA, SILOVANA I MUČENA! Anđelina Džoli otkrila rituale SEKTE u kojoj je bila! (VIDEO)

anđelina-bred
Foto: Tanjug/AP

Šokantni video na kom glumica Anđelina Džoli otkriva iskustva koja je doživela procurio je u javnost.

Anđelina koja je tada imala samo 23 godine opisuje svoja iskustva iz „tajnih rituala Iluminata“ koji su bili namenjeni samo za zatvoreno društvo.

Godine 1999. jedan anonimni izvor je tajno snimio Džolijevu kako bliskim prijateljima opisuje grozne rituale koje slavne ličnosti moraju da prolaze prilikom pristupanja sekti.

„Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova“, pričala je Anđelina, dok je delovala pomalo opsednuta sa „tajnim društvom“.

Ona je objasnila da je ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao deo rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže koje pretstavljaju deo ceremonije, kao način žrtvovanja Satani.

„Moja zmija, pokušala sam, morala sam da je ubijem“, rekla je Džolijeva.

Na snimku se čuje i kako je glumica priznaje da je ohrabrivala i druge kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to utvrditi karijeru i uspeh, ali i prokrčiti put do vrha.

Video takođe otkriva da je Džolijeva pokazala snimke rituala sa jednim od njenih prijatelja, šta je strogo zabranjeno. Njena prijateljica je zapanjeno opisala taj snimk na sledeći način:

„Upravo sam gledala film na kom je Anđelina snimljena te noći. Ljudi su tako mračni… Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo tako čudno… Videla sam najneverovatnije i kompromitujuće slike ljudi.“

 

https://www.youtube.com/watch?v=vkXS946P4sQ

(EPK/Kurir.rs)

2 komentara na VEZANA, SILOVANA I MUČENA! Anđelina Džoli otkrila rituale SEKTE u kojoj je bila! (VIDEO)

 1. Da to s iIluminatima inace je poznato.Saradnja i izlazak u susret njima jedan je od razloga sto je karijera izvjesnih holivudskih individua bila tako uspjesna.

 2. Каријера им нимало није зависила од те стоке, звани илуминати, што у преводу значи просветљени, који су искористили прилку да се иживљава на младим још неискусним и наивним глумицама.
  Та организација, нема ама баш никакве везе са илуминатима и њих нико није ни видео јер они нису са Земље већ су то бића из других димензија, арконе, дракони и рептили!

  То ме подсећа на онај виц:
  „Долази Џо тачно у поноћ“
  У 23:54 часова улази лик у црној кожној одећи сацрним шеширом, прилази младој дами и заповеднички наређује, скидај гаће!? Скиде млада наивна девојка гаће а 2 минута пред поноћ,
  лик у црној одећи прекиде шеву и поче да се облачи, млада га зајапурена дама упита, што прекиде болан? Долази Џо тално у поноћ, спасавјте се ко може огдговори јој лик у црној одећи !?

  Тако исто та црна организација вешто користи име „ИЛУМИНАТИ“ да би се иживљавали на младим наивним глумицама, које верују, да то морају да прођу на путу до славе!

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close