Tinejdžer imao kliničku smrt:Čovek duge zamršene kose i brade me vratio nazad,nije mi dugo trebalo da shvatim da je to… (VIDEO)

zek-klements
Foto: Printscreen Youtube / Tricia Lay

Tokom tih 20 minuta video sam čoveka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus, ispričao je novinarima mladić

Zek Klements srušio se na času fizičkog vaspitanja, a njegova porodica veruje da je živ zahvaljujući božanskoj intervenciji. Tinejdžer tvrdi da je umro na 20 minuta, a da ga je u život vratilo čudo za koje je zaslužan Isus.

Ovaj 17-godišnjak srušio se u školi dok je trčao, a njegovo srce je prestalo da kuca na 20 minuta. Kad su lekari uspeli da ga ožive i da mu vrate puls, helikopterom je prebačen u bolnicu. Probudio se nekoliko dana kasnije na odeljenju intenzivne nege.

Lekari nisu znali da objasne kako je mladić iz Teksasa preživeo. Međutim, on kaže da ga je, kada je srce prestalo da mu kuca, posetio Isus koji mu je rekao da će sve biti u redu.

„Tokom tih 20 minuta video sam čoveka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus„, ispričao je novinarima Zek, prenosi Mirror.

zek-klements
Foto: kurir.rs

Dodao je da je otišao do njega, a on mu je stavio ruku na rame i rekao da se ne brine. Zekova porodica uverena je da ga je spasila božanska intervencija. Njegov otac Bili rekao je da ono što se dogodilo nije moguće objasniti ljudski, dok majka Tereza kaže da joj je drago što je Isus odlučio da vrati njeno dete. Čim mu lekari to dopuste, Zek planira povratak u školu.

(kurir.rs)