SRBIJA, ZEMLJA NOVIH POČETAKA: Ovo je sigurno najbolji snimak koji je ikada opisao našu zemlju (VIDEO)

Tri blogera koja se bave turizmom su posetili našu zemlju, napravili fantastičan klip, a o Srbiji su rekli: „U zemlji novih početaka, prošlost nije zaboravljena, ali je budućnost svetla“

srbija
Printksin: Youtube/StoryTravelers

Prošle godine Srbiju su posetili najpoznatiji svetski blogeri koji se bave turizmom, i tom prilikom su napravili predivan video o našoj zemlji koji su nazvali “Srbija, zemlja novih početaka”.

Ekipa u sastavu Rob Lojd, Beki Enrajt i Mark Hofmejr, posetila je Centar Beograda, Beogradsku tvrđavu, Geozavod, Savamalu, Dorćol, Bajlonijevu pijacu, Hram svetog Save. Dok su boravili ovde, oni su na svojim nalozima na društvenim mrežama delili utiske, fotografije, video zapise i preporuke za putovanja po Srbiji i Beogradu.

Na kraju je nastavo fantastičan video snimak, u kojem su Srbiju i srpski narod ovako opisali:

U zemlji novih početaka, prošlost nije zaboravljena, ali je budućnost svetla. Na platnu neotkrivenih tragova prirode, kroz njene moćne vode, želje za novim nadama, rastom, verom i obnovom, svi te dočekuju sa osmehom. Tvoji novi Balkanski prijatelji, dane provode uz muziku i zdravice, a noći su im ispunjeni pulsom grada.”

Njihov domaćin je tom prilikom bila Turistička organizacija Beograda, a nakon njihovog boravaka, turistički sajt “Lonelyplant.com” je našu zemlju uvrstio u Top 10 zemalja koje je trebalo posetiti prošle godine.

Pogledajte ovaj zadivljujući video:

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close