SLOBIN OTAC SE UBIO ZBOG UČENIKA! Bio je najbolji prijatelj patrijarha Pavla: TELOHRANITELJ OTKRIO TAJNE MILOŠEVIĆA! (VIDEO)

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Rudić je pričao o brojnim nepoznatim podacima o porodici Milošević i o čuvenoj priči da Slobodan nikad nije posetio grob svog oca Svetozara

Telohranitelj Slobodana Miloševića, Saša Rudić, u intervjuu za Balkan info otkrio je brojne stvari o pokojnom predsedniku i njegovoj porodici.

Rudić je uz njega bio tokom mnogih sastanaka sa stranim zvaničnicima, 5. oktobra je bio uz Miloševića, a bio je i glavna odbrana tokom hapšenja tada bivšeg predsednika Slobodana Miloševića 31. marta 2001. godine.

Rudić je otkrio brojne tajne o porodici Miloševiću, i o čuvenoj priči da Slobodan nikad nije posetio grob svog oca Svetozara:

– Slobodanov otac je bio sa gospodinom Stojčevićem najbolji drug. Mislim na patrijarha Pavla. Oni su zajedno diplomirali. Slobodanov otac je bio sveštenik koji je diplomirao na Bogosloviji na Beogradu. Imao je problem sa UDBOM jer je bio veliki nacionalista. Predavao je ruski u gimnaziji u Bijelom Polju – kazao je Rudić.

On je čudno nastradao, kaže Rudić.

tramp
Foto: AP

– Predavao je ruski, bio je vrlo oštar. Jedan njegov učenik je dobio dvojku, tada nisu postojale jedinice. Taj mali je zbog toga skočio u Lim i izvršio samoubistvo, a odmah potom zbog toga je i Svetozar izvršio samoubistvo – tvrdi Rudić.

Da li je Slobodan posetio njegov grob, kaže da mu nije poznato.

O Miri Marković kaže da je prema osoblju bila dobra kao prema ukućanima, kao i da nikad nije video da se svađala sa Slobom.

Kazao je i da su Slobodana Miloševića „svi izdali“ i da je ubijen u Hagu:

– On je ubijen. Otrovan je – kaže Rudić, koji je otkrio da je to, da će Slobodana ubiti u Hagu čuo u jednom kafiću pre Slobine smrti.

Pogledajte ceo intervju:

(Espreso.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close