SKANDAL U TORINU: Besni Mihajloović gurnuo pomoćnika Lombarda (VIDEO)

Foto: Novosti.rs

Trener Torina je na meču Serije A sa Sasuolom (3:0) gurnuo svoje pomoćnike, Atilija Lombarda i Luku Kastelacija, jer je njihovom greškom zamenjen pogrešan igrač u 81. minutu, kod rezultata 1:0

SINIŠA Mihajlović još jednom nije uspeo da obuzda svoj temperament pred očima cele fudbalske javnosti. Trener Torina je na meču Serije A sa Sasuolom (3:0) gurnuo svoje pomoćnike, Atilija Lombarda i Luku Kastelacija, jer je njihovom greškom zamenjen pogrešan igrač u 81. minutu, kod rezultata 1:0.

Srpski stručnjak im je rekao da iz igre izvedu Nigerijca Džoela Obija, a sa terena je izašao Tomas Rinkon. Tada je Miha napao svoje asistente, a kolumbijskog vezistu je probao da vrati na travu, što mu nije bilo dozvoljeno. Interesantno je da je Obi u finišu susreta postigao gol.

– Utakmice odlučuju najsitniji detalji, tako da ovakvi propusti ne smeju da se dešavaju – istakao je Mihajlović. – Možda i nisam pomoćnicima najjasnije rekao ime koga treba da izvedu, ali je bilo logično da izađe Obi. U svakom slučaju, u svlačionici sam se izvinio Atiliju i Luki. Žao mi je što sam onako reagovao, ali šta da radim kad sam takav.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close