Pogledajte kako TRI ZGODNE DEVOJKE PLJAČKAJU usred tržnog centra u Novom Sadu (VIDEO)

Kradja-u-Novom-Sadu
Printskrin: Youtube

Na snimku se jasno vidi da su u pitanju profesionalke. Ako prepoznate neku od ove tri devojke koje „operišu“ po tržnom centru BIG u Novom Sadu – odmah zovite policiju

U tržnom centru BIG u Novom Sadu u jednom istom butiku dogodile su se tri krađe, a prema snimku sa sigurnosnih kamera za njih su odgovorne tri devojke za koje niko nikad ne bi pretpostavio da kradu.

Na snimku se vidi jedna od tri “Pink panterke”  dok jednoj gospođi pokušava da ukrade novčanik iz torbe. 

Tačno se vidi kako je kradljivica pikirala gospođu plave kose u crnoj bundi, pa je prvo pokušala da joj ukrade novčanik iz torbe, a kada to nije uspela, prešla je na krađu telefona, pošto je primetila da je telefon prebačen iz torbe u džep od jakne.

Takođe, vidi se i da ima saučesnicu sa kojom zajedno radi. Druga devojka se po potrebi, približava žrtvi, kako bi “pravila gužvu” i omogućila koleginici da se manje sumnjivo približi i počne da “operiše”.

Slučaj je prijavljen nadležnoj policijskoj stanici Detelinara. Građani koji imaju neke informacije o devojkama sa snimka koje bi mogle da budu korisne policiji, mogu ih proslediti pozivom na dežurni broj policijske stanice Detelinara na 021 512 226.

Pogledajte video:

(Vesti-info.rs/Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close