NA FARMI ZAMALO KLANJE ZBOG BOŽE PRAVDE: Maja pevala, Semir potegao nož i …

farma
Foto: kurir.rs

Desio se novi sukob i to između Semira i Gabrijele na jednoj strani i Maje Nikolić na drugoj.

Na Farmi ne prestaje nasilje!

Semir je bio besan jer je Maja Nikolić pevala himnu Srbije „Bože pravde“. Nakon njihove žučne rasprave, uključila se i Gabi koja je branila Džankovića i pljunula Maju. Maja i Mića krenuli su ka kapiji i zvali zadrugu.

Nakon toga, Semir je ušao i u svađu sa Tamarom Đurić, psovao je decu i pretio ubistvom Nikolićeve, a onda je i udario Đurićevu.

Sukob je toliko ekskalirao da je u jednom momentu Semir potegao nož, a Ace je jedva uspeo da mu isti otme iz ruke.

„U toj pesmi se pominje kako srpska vojska treba da ide da kolje i to. Mene to vređa. Ovde kad je žurka, sve može da se peva“, rekao je Semir i dodao: „Ubiću je, je.aću joj decu“, urlao je.

Tamara mu je govorila da je „mnogo zaj.bana“ i da ne sme da preti srpskoj deci. „Ne smeš tako da pričaš, možeš samo da je.eš svoju decu“, rekla je Tamara i tako do krajnje granice isprovocirala Semira koji je krenuo da je udari.

Odmah je reagovala produkcija i diskvalifikovala Semira!

farma1
Foto: kurir.rs

„Mene neko da pljuje u lice jer pevam himnu Srbije?! Meni je bolje da ostanem da pevam „Tamo daleko“ nego da idem kod Zadruge. Mene da pljuje u lice Gabrijela jer pevam himnu Srbije“, vikala je Maja i išla sa Mićom do kapije.

„Ubiću vas sve sve, majku vam je.em“, vikao je Semir dok su ga iznosili iz kuće.
„Majmunčina retardirana“, vikala je Tamara.

farma2
Foto: kurir.rs

Mića je iz sveg glasa psovao Gabrijelu jer ga je branila, dok je ova samo sagla glavu. „Go.no jedno. Mrš, je.em li ti majku u sta smrdljivu. Klošarko jedna. Kako te bre nije sramota“, urlao je Mića na Gabi.

Zatim su svi krenuli da pevaju Bože pravde!

Pogledajte šta se sve dogodilo:

(kurir.rs)