Misterija iz Holivuda: Nestala pre 32 godine i nikada je više niko nije video (VIDEO)

Tami

Uz karijeru modela Tami Lin Lepert je počela da gradi i holivudsku karijeru, a onda se na jednoj zabavi desilo nešto što niko nije mogao da shvati.

Tami Lin Lepert bila je model i glumica. Već kao devojčica je počela da se bavi modom i učestvovala je u preko 300 izbora za lepotu. Uz karijeru modela počela je da gradi i glumačku karijeru. Pojavila se u nekoliko filmova od kojih je najzapaženiji bio „Scarface“ s Al Paćinom.

Na jednoj zabavi 1982. godine dogodilo se nešto što niko nije mogao da shvati. Tami je počela da pokazuje znakove paranoje, postajala je nasilna. Takvo ponašanje ponovilo se tokom snimanja filma „Scarface“. Snimajući vrlo brutalnu scenu Tami je doživela nervni slom i postala je histerična od samog pogleda na veštačku krv. Nakon te epizode, neko vreme provela na psihijatriji. Oporavila se i napustila bolnicu.

Tog 6. jula 1983. prijatelj ju je vozio od kuće njenih roditelja. Tokom vožnje je došlo do svađe. Izašla je iz automobila i više je niko nikada nije video. Zanimljivo je da policija nikada nije njenog prijatelja, koji ju je poslednji video, smatrala za osumnjičenog iako je njena majka izjavila da joj je Tami priznala da ga se plašila.

Na početku istrage policija je sumnjala da je Tami jednostavno pobegla, ali vremenom su se pojavile brojne druge teorije. Jedna teorija uključuje serijskog ubicu Kristofera Vajldera koji je ubijao mlade manekenke, a ubistva su se događala baš u vreme Taminog nestanka. Drugi smatraju da je Tami ubijena jer je znala za pranje novca i prodaju droge u holivudskim krugovima.

Ni jedna od tih teorija nikada nije potvrđena, a Tami se, nakon 32 godine, i dalje vodi kao nestala osoba.

(b92)