Mali Stanoje je porastao i postao je mnogo opasan -VIDEO

Foto: Screenshot / Youtube

Glumac Predrag Vasić se sa 11 godina proslavio zahvaljujući filmu „Montevideo, bog te video“ i ulozi malog Stanoja. Više nije tako mali jer je trenutno na drugoj godini jedne privatne glumačke akademije.

Karijera mladog glumca je krenula uzlaznom putanjom posle filmskog prvenca Dragana Bjelogrlića. Predrag je nedavno objasnio da radi na tome da postane pravi glumac.

„Mislim da mi dobro ide. Volim glumu, uživam dok to radim i svaki posao prihvatam i gledam da ga što bolje uradim“, objasnio je on.

S obzirom da je „Montevideo“ stekao kultni status u domenu domaćeg filma, Vasić je ostao u narodu upamćen kao mali Stanoje, ali to mu ne smeta. Treba imati u vidu da njegovi poslednji angažmani su sve samo ne ono što ima veze sa ulogom u čuvenom filmu.

Predrag Vasić se pojavljuje u novom spotu rep sastava „THCF“ u numeri „Od kraja do kućnog praga“. Da li je mali Stanoje porastao – da, da li smo ga jedva prepoznali – da, da li je danas opasan momak – možda samo u spotu, ali je svakako zanimljivo posmatrati njegov razvojni put.

(Noizz.rs)

1 komentar na Mali Stanoje je porastao i postao je mnogo opasan -VIDEO

  1. Pa nemam reci ni komentara …..Stanoje treba da bude *pozitivac*…a ne negativac
    cemu ovo sluzi ….poruka mladima da budu najgori sto mogu….naravno da bi zabranila ovaj spot …..*cime da se dicimo *…..sram ih bilo …omladinu treba
    POBOLJSATI ….motivisati na bolje …..

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close