MALA SOFIJA IZ SRBIJE PEVA RUSKU HIMNU: Hiljade ljudi su je slušale, a onda su svi zanemeli (VIDEO)

Sofijina mama Nataša ume da usadi učenicima ljubav prema ruskom jeziku i dobro zna šta su to entuzijazam, bodrost i odanost svome poslu

dete
Printskrin: Twitter/Руска реч

Mala Sofija je ćerka učiteljice ruskog jezika Nataše Jeftić, koja predaje ruski ne samo učenicima, već i svojoj deci, i to od najmanjeg uzrasta, a to kako ova devojčica peva rusku himnu je oduševilo korisnike društvenih mreža.

Đaci škole „Momčilo Živojinović“ u Mladenovcu sa zadovoljstvom dolaze na časove i vannastavne aktivnosti Nataše Jeftić, nastavnice ruskog jezika, prenose tamošnji mediji.

Nataša ume da usadi učenicima ljubav prema ruskom jeziku i dobro zna šta su to entuzijazam, bodrost i odanost svome poslu. Pored nastave ruskog jezika Nataša se bavi i prevođenjem, a peva i srpske narodne pesme u horu. Pokreće je ogromna ljubav prema Rusiji i ruskoj kulturi koju uspeva da usadi stotinama svojih učenika.

Ona je zavolela Rusiju još u detinjstvu. Jednom su na Cetinje u goste mitropolitu Amfilohiju došla deca iz Rusije – hor iz Sankt Peterburga i učenici jedne privatne moskovske gimnazije. Nataša je pevala sa njima, pokazivala im grad i od njih saznala mnogo toga o velikoj bratskoj zemlji.

Međutim, to koliko joj znači ova zemlja, najbolje se vidi kada njena ćerkica zapeva rusku himnu.

 

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close